Reklama

Reklama

Krúdovci

  • Česko Croodsovi (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dobrodružná animovaná komédia je o prvej pravekej rodine na svete, ktorú čaká nielen veľká skúška, ale aj najväčšie životné dobrodružstvo, keď podnikne ohromujúci výlet do neznámej krajiny plnej najneuveriteľnejších a najnebezpečnejších stvorení. Tatko Grug miluje a chráni svoju rodinu. Riadi sa svojráznou filozofiou pre prežitie v dobe kamennej: „Nehľadaj nič nové, nikdy sa neprestaň báť.“ Drží sa jej však len do chvíle, kým zemetrasenie nezničí ich rodinnú jaskyňu, kde dosiaľ spokojne bývali. Jeho rebelujúca dcéra Íp túži spoznať niečo viac, ako len jedno miesto a verí, že za veľkými skalami je veľký svet. Otec Grug musí nakoniec uznať, že lepšie, než tu len prežívať, je začať znova skutočne žiť, aj keď to bude niekde inde. Rodina sa musí presťahovať a spoznať nové svety. A tak Krúdovci vyrazia na cestu do neznáma. Podniknú ohromujúci výlet do krajiny plnej neuveriteľných a niekedy aj poriadne nebezpečných stvorení. Tam stretnú aj okúzľujúceho mladíka Ľuda , ktorý im ukázal mnohé nové objavy, napríklad oheň alebo topánky. Rodinke Krúdovcov predstaví nové možnosti a nový svet a ich pohľad naň sa vďaka tomu navždy zmení. Krúdovcov čaká nielen veľká skúška, ale aj najväčšie dobrodružstvo ich života. Stanú sa prvou modernou ľudskou rodinou v praveku. (TV JOJ)

(viac)

Súvisiace novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (viac)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (viac)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (viac)

Reklama

Reklama