Reklama

Reklama

Ešte donedávna by ste v americkom námorníctve len s veľkou námahou našli dôstojníka, ktorý tak rýchlo vystúpal po kariérnom rebríčku ako Alex Hopper (Taylor Kitsch). Lenže potom, presne v duchu známeho príslovia „keď je koze dobre, ide na ľad tancovať“, urobil osudovú chybu, ktorá ho môže raz a navždy zraziť medzi obyčajný plebs – ako na potvoru sa totiž zamiloval akurát do krásnej Sam (Brooklyn Decker), dcéry námorného admirála Shanea (Liam Neeson)! A to je naozaj veľký problém, s ktorým mu pri najlepšej vôli nedokáže pomôcť ani jeho starší brat Stone (Alexander Skarsgård), veliteľ bojovej lode USS Samson... Alex má navyše len minimum času na analýzu svojho osudu, pretože počas medzinárodného cvičenia námorných síl v Pacifiku sa jeho jednotka zrazu ocitne v nezávideniahodnej situácii, na ktorú by ho nedokázala pripraviť ani tá najlepšia vojenská škola sveta – uprostred šíreho oceánu totiž flotilu napadnú gigantické bojové stroje mimozemskej veľmoci! (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

Wahlberg a spol. prchají z Afghánistánu

25.07.2012

Akční drama Lone Survivor není nový projekt, ale až teď se vyrýsoval konkrétněji. Peter Berg se po popcornové Bitevní lodi opět pustí do něčeho vážnějšího. Konkrétně to bude adaptace non-fiction… (viac)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (viac)

Zapomeňte na Chucka, je tady Liam

Zapomeňte na Chucka, je tady Liam

06.04.2012

Každým dalším filmem potvrzuje, že je momentálně nejdrsnějším frajerem na filmových plátnech. Ať už mučí imigranty v pařížských doupatech, zabíjí vlky holýma rukama nebo krágluje digitální starořecké… (viac)

Wahlberg se prostřílí z Afghánistánu

Wahlberg se prostřílí z Afghánistánu

07.03.2012

Wahlberg a Berg spojí síly. Po Bitevní lodi, jasném kandidátovi na popcornový výplach roku, se Peter Berg pokusí o něco vážnějšího a realistického ve stylu Království. Před časem se osobně seznámil s… (viac)

Reklama

Reklama