Reklama

Reklama

Sladkosti, kuriatka, chlpaté ušká a... Nefalšovaný rokenrol! Oh, a samozrejme nechýba ani sám veľký The Hoff! :-) Mladý ušiačik E.B. to ako zajačí tínedžer nemá práve najľahšie – jeho otec je totiž sám veľký Veľkonočný zajac osobne, ktorý riadi obrovskú tajnú čokoládovňu na výrobu chutnučkých a sladučkých veľkonočných zajkov, kuriatok, vajíčok a iných lahodných dobrôt, bez ktorých by Veľká noc nebola Veľkou nocou... Nuž a E.B. má jedného dňa, vlastne už zakrátko, prevziať vedenie rodinnej fabriky! Lenže on sníva o niečom úplne inom, chce sa totiž stať bubeníkom rokenrolovej kapely – a tak večer pred plánovanou „korunováciou" jednoducho utečie z domu! A aby i splnil svoj sen, vyberie sa na jediné miesto na svete, kde sa sny plnia doslova na počkanie – do Hollywoodu! Tam sa zoznámi so sympatickým rojkom Fredom (James Marsden), ktorému síce tiahne na tridsiatku, no ešte stále býva u svojich rodičov a márne sa pokúša nájsť si svoje miesto v živote. Nedarí sa mu dokonca ani len nájsť si nejaký zmysluplnú prácu, a tak si momentálne zarába na živobytie ako, ehm, v podstate ako lepší domovník, správca usadlosti, upratovač, skrátka dievča pre všetko v jednom luxusnom sídle! To v praxi znamená jediné – dohliadnuť, aby v každú dennú i nočnú hodinu bolo všetko absolútne tip-top, ako zo škatuľky. To sa ale ľahko povie a ťažšie dodrží, keďže Fred v podstate nemá inú možnosť, ako poskytnúť E.B.-mu útočisko práve tomto dome snov - a E.B. je všetko možné, len nie obvyklý, tichý a slušný hosť... No aj situácia v E.B.-ho rodisku sa pomaly, ale isto vymyká spod kontroly – jeho otec totiž za ním poslal svoju špeciálnu jednotku, známu pod viac ako priliehavým menom Ružové barety a teraz má čo robiť, aby bez ich a synovej podpory vzdoroval ambicióznemu kuraciemu drzáňovi Carlosovi, ktorý plánuje využiť E.B.-ho neprítomnosť na menší prevrat a sám sa stať oficiálnym nástupcom Veľkonočného zajaca! (TV Markíza)

(viac)

Videá (8)

Trailer 3

Recenzie (170)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ani nevím, proč jsem na tenhle film šel do kina. Snad kvůli Kaley Cuoco, ale ani v tomhle případě nebyla má očekávání naplněna. Stupidní velikonoční film o tom, jak je těžké být velikonočním králíkem. Film, kdy jsou animované postavy v jinak skutečném prostředí, nikdy nebyly moc úspěšné. Králíka Rogera hned tak něco nepřekoná. Tenhle nevtipný a nezajímavý pokus určitě ne. ()

KR4T4S 

všetky recenzie používateľa

Viděno v původním znění. Infantilní je to tak akorát, dost vtipné. Některé "znaky" Velikonoc jsou celkem slušně využity a vtipně zpracovány. Dlouho jsem se takhle u animáku nebavil. (James Marsden jako Fred: "Tobě nepřijde divné, že ten zajíc mluví?" David Hasselhoff jako David Hasselhoff: "Ne - můj nejlepší kámoš je mluvící auto.") 80% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $63miliónovTržby USA $108,085,305Tržby Celosvetovo $183,953,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,301,976Tržby za predaj DVD v USA $46,176,815║ Pásový vývar ako sa patrí, suchý nezáživný humor, fakt otras, herecké výkony ako z telenoveli všetci absolútne v úlohách prehrávajú,... aspoň počítačová animácia ako tak obstojí, a jediné čo skutočné pobavilo boli dvaja minionsi(Ja Zloduch) ktorý sa tam ukážu na pár sekúnd pri úvodných spotoch filmových štúdií robiacich na tomto zbytočnom paškvíli, pri ktorom sa mi podarilo aspoň na 10minút zadriemat(aspoň niečo keď nič viac). /videl v kine: 35%/ ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Veľkonočná hovadinka hlavne pre to mladé publikum, ktoré sa síce dobre pobaví, no starší pri tom bud zaspia alebo od toho odídu. Zajac je veľmi milý, ako aj veľkonočné sliepky, no to nestačí. Digitálne sú na úrovni a aj to je v takomto filme podstatné. Pár krát som sa pousmial, ale to je tak všetko. 49% ()

2mig1 

všetky recenzie používateľa

uvítal jsem několik vtípků a popkulturních narážek, ale jinak mi velikonoční varianta santaclausovskýho světa k srdci nepřirostla... především pro americkopopcornovou pachuť (růžový barety jsem zkrátka nepobral)... i tak jsem byl odhodlanej pro průměr, do poslední čtvrthodinky, ve který jsem se marně snažil pochopit, co vedlo marsdena (podle mě na roli dost přerostlej) vzít roli týpka, jehož snem je stát se velikonočním zajíčkem... stupidní i na dětskej film... ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (5)

  • Hlavním asistentem při výběru lokací byl Čech žijící několik let v Los Angeles Pavel Štěrba. (PauloZ)
  • Garda velikonočního zajíčka „Růžové barety“ používá ve filmu k vystopování zajíčka Hopa mobily se znakem mrkve. Jde o parodii na iPhone od firmy Apple, která má ve znaku nakousnuté jablko. (TwoFace)
  • Pred premiérou rozpútali tvorcovia veľkú reklamnú kampaň - na trh sa dostala aj videohra Hop a päť kníh inšpirovaných filmom. [Zdroj: FilmMax] (ash99)

Súvisiace novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (viac)

Reklama

Reklama