Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (268)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Samozřejmě, je to kravina. Ale ve smršti těch kravin, co jsem kdy viděl, tak tohle je jedna z těch lepších. Nikdo nemůže čekat, že to bude pětihvězdičkový film. Tohle má plnit funkci zábavné jednohubky - a já se bavil. Méďa s Bubem mohli dostat ještě o trošku více prostoru, ale i tak jejich scénky plní účel, vy se usmějete, a o to tu hlavně jde, ne? Moožná bych sáhl i po bonusové čtvrté hvězdičce nebýt té ohavné scény v peřejích - to si tvůrci vážně mohli odpustit. PS: Jako vždy kvalitní CZ dabing animovaného filmu. Méďa a Bubu jsou namluveni moc hezky. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Sterilní slátanina s minimem vtipů, která se neznaží absolutně vybruslit z rutinny typicky infantilní rodinné zábavy, která pobaví opravdu jen děti do osmi let.Výdělek týhle slátaniny opět dokazuje, jaké v americe frčí filmy a proč jsou všobecně američani totálně vymaštěný...ještě aby nebyly, když jejich děti mají nejraději tyhle tupý zvratky.Jako plus můžu snad jen vzdát hold povedené animaci, tý ujetý želvě a faktu, že vaše malé dítě bude aspoň 77 minut držet zobák.Dabing Tůmy už se stáva opravdu nesnesitelný.15%. ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Na klasický animovaný seriál jsem kdysi nekoukal a nebýt dávné premiéry v televizi o pátečním večeru, nešel bych se ani s touto verzí. Vzhledem k její stopáži a absolutní nenáročnosti bych si ji užil i dneska, jen bych si před tím musel dát pár piv. Ale pro děti ideální rodinný film, méďa by si zasloužil jen trochu lepšího CGI. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružstvá Yogiho a jeho priateľov sa mi vždy páčili a v podstate so mnou vyrastajú od detstva. Medvedík Yogi bola vydarená kreslená rozprávka, ktorá bežala v kinách kedysi na počiatku 70-tych rokov, preto som bol zvedavý na kombináciu počitačovej animácie so živými hercami v novej verzii. Treba priznať, že lepšie herecké výkony predviedla technika, lebo skutoční herci sa chovali na úrovni 5-ročného dieťaťa. Ich streštenosť a neustále pokusy o grotesknosť je veľkým záporom filmu a oceniť to budú vedieť len deti, pre ktoré je rozprávka predovšetkým určená. Našťastie Yogiho nový príbeh ide rýchlym tempom a neustále sa čosi deje, takže dospelým rýchlo utečie čas a čo je najhlavnejšie - nebudú mať pocit úplne strateného času. ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Nahodou to bezelo v televizi a hned me zaujala zabavna kamera, ktera se proste detem musi libit stejne, jako samotny Meda. Myslim, ze se jedna o vychovny film, ktery uci deti vztahu k prirode a zviratum. Postava politika i poukazuje na aktualnost deje. Nektere vtipky povedene, jine mene. Presto si myslim, ze se jedna o dost zabavny pocin. Jen bych v tomto pripade zcela vynechal tu romantickou linii... ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)

Reklama

Reklama