Reklama

Reklama

Traja dlhoroční priatelia užívajú v byte, ktorý vyhral jeden z nich v reality šou. A keď sa povie, že si užívajú, tak so všetkým, čo k tomu patrí. Ani im sa však nevyhnú problémy. Tyler vyhrá v reality šou luxusný byt, a tak sa rozhodne pozvať svojich dvoch dlhoročných priateľov Heatha a Kierana, aby bývali s ním a pokračovali v slobodnom živote plnom večierkov a krásnych žien. Kieranovi sa však tento štýl života už zajedá a rád by pokračoval v plnení svojho sna - stať sa spisovateľom. Písanie mu príliš nejde a kamaráti ho prehovárajú, aby sa rozišiel so svojou priateľkou Ericou a užíval si s nimi život naplno. Situáciu však skomplikuje Tylerova sestra Trista, ktorá sa ho ako celebritu rozhodne navštíviť. A budúci spisovateľ sa do nej zaľúbi na smrť, čím sa situácia ešte väčšmi skomplikuje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (20)

MissKim 

všetky recenzie používateľa

Zas tak špatný to nebylo :) I když to možná hodnotím dost neobjektivně. Penthouse jsem viděla asi v půl čtvrté ráno, kdy jsem nemohla spát kvůli začínající nemoci a nebylo mi dobře. Zrovna jsem si uvařila čaj a listovala tv kanály, až jsem na film narazila. Podle názvu jsem tedy čekala nějakou erotiku.. a ono skoro nic :) Herecké výkony nic moc, děj taky nic moc, ani jsem moc nevěděla, co mi film chce říct..ale asi jsem sledovala s takovým zaujetím, že jsem ho dokoukala a něco si z něj i pamatuju :) 35%. ()

alambert 

všetky recenzie používateľa

No, upřímně musím přiznat, že to je trochu blbost...ale!, postupně se film trochu rozjíždí a není to taková hrůza...je holt potřeba mít trochu trpělivosti... No takže: 1) tam bylo pár scének, které mě opravdu pobavily, 2) jsem se rád podíval na Kaley Cuoco v jiné roli než Penny a 3) April Scott byla opravdu sexy; přesně taková, jakou by každý kluk chtěl mít sestru a jakou by každý kluk chtěl, aby měl jeho kámoš za sestru...xD ()

Reklama

Rehooo 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem obvyklou teen komedii se stupidním humorem, scénami a hláškami. Toho se mi na začátku filmu dostalo až až, ale v druhé půlce už o něco méně. Jako kdyby se film snažíl přeskočit na úplně jinou kolej. Dostal takový vážnější nádech. Nevím jestli to byl záměr a nebo jen takový pokus, ale byl to zajímavý tah. Díky tomu u mě film o nějaký ten stupínek stoupnul. Takže celkově to nebyl až tak špatný kousek. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Zřejmě pokus o intelektuálně se tvářící vztahovku. Bohužel výsledkem je film, který je doslova přecpaný nudnou vatou a na nějaké rozehrání čehokoli zajímavého již nezbylo místo. Penthouse je špatně napsaný, špatně natočený i špatně zahraný. Kaley Cuoco slouží jako magnet na alespoň část obecenstva, ve filmu je však (nevýrazně hrající) všehovšudy dohromady pár minut. ()

seth82 

všetky recenzie používateľa

Ďalší otrasný pokus v koši s teenagerskými komédiami, s ktorými ako keby sa v poslednom čase pretrhlo vrece. Sto krát použitý scenár o rozchodoch a dávaniu sa dokopy, pričom tieto procesy prechádzajú rôznymi ťažkosťami, v tomto prípade ešte trápnejšími, ako v iných snímkach. Aj keď som tento film chcel využiť na zabitie nudy, považujem ho za totálnu stratu času... ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama