Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Päťdielny televízny seriál z prostredia montérov-spojárov. Zoznámime sa s partou piatich montérov, ktorí tvoria brigádu socialistickej práce. Muži sú dobrou partiou, ktorá sa stretáva aj v súkromí. Vcelku spokojný život montérov naruší rozhodnutie vedenia podniku vyslať brigádu na montáž do Egypta. Jednotlivé časti:
1.-Abstinent v záchytke
2.-Volanie diaľav
3.-Osedlaný jazdec
4.-Čierna jazda
5.-Café Ibrahim (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

dyfur 

všetky recenzie používateľa

....tak sprosté  až .......sa mi to páčilo.....         (jalové  dialógy,pomalééé,zabiehanie od témy-scény :Studenková+Čierny....) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som chcel dať tri hviezdy za aký-taký pohľad do fungovania typického socialistického podniku (kradnutie koliesok na kreslách), služobné cesty do devízovej cudziny v Afrike, ale hlavne v poslednom dieli sa to zvrhlo do takého nezmyselného tliachania, že to bolo hrozné. Keby sa aspoň Studenková pod sprchou z krhly vyzliekla, keď očividne s Černým tak veľmi chcela, ale nedalo sa nič robiť, scenár, režisér alebo cenzor nedovolili. ()

Reklama

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

První díl mi evokoval spíše Bakaláře, ale pak jsem si zřejmě zvykla na styl vyprávění. Když se člověk povznese nad to, jak dlouho se řeší problém jména Omar Kalinka, může se i dobře bavit. Nechybí ani kritický pohled na manželky, které ledva se jim peněz dostalo, nelenily a šupajdily inventarizovat Tuzex. ()

Kajagogo 

všetky recenzie používateľa

Za mňa obrovské sklamanie. V tých rokoch (mal som 11) som doslova hltal cestopisy z cudzích krajín a počúval zážitky montérov z exotiky (som z Martina, nuž TEES). Na moje fakt veľké sklamanie tam neboli žiadne zábery z Káhiry, od pyramíd alebo Alexandrie. Nemohol nejaký dokumentarista alebo trebárs zamestnanec vyslanectva zobrať nejakú kameru (napríklad Admira), natočiť niečo na mieste a oživiť tým seriál (herci tam vycestovať samozrejme nemuseli, to by bolo drahé, to chápem). Tak exotické rastlinstvo imitovali svokrine jazyky a fikusy zasadené pred bungalovom. Škoda, naše školské upratovačky mali vypestované, veľmi pekné palmy, isto by ich zapožičali. Takže slabé, nezáživné a nezachránila to ani Studenková... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama