Reklama

Reklama

Dôverní nepriatelia

(TV film)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Komorne ladený príbeh súčasnej rodiny, ktorej stereotypný spôsob života dramaticky naruší príchod dávno nezvestnej príbuznej, čím sa vyplavia na povrch skryté problémy a vášne a potvrdí sa pravda, že aj keď človek zabudne na krivdy minulosti, nemusí ešte zvíťaziť nad prítomnosťou. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Talent je to posledné, čo sa cení.“ Presvedčivé a pôsobivé jednak kvôli hereckým výkonom Dany Košickej a Iva Gogála, jednak kvôli zaujímavému scenáru (plného emócií ,od lásky po nenávisť) a jednak kvôli veľmi odvážnemu ťahu nielen STV, ale tiež režiséra Párnického a jeho štábu: DÔVERNI NEPRIATELIA totiž v pondelok 2. 11. 2009 na STV 1 o 20:15 boli vysielaní NAŽIVO BEZ JEDINÉHO STRIHU a trvali cirka 90 minút! ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade treba pochváliť odvahu všetkých protagonistov, že sa vrátili do ďalekej minulosti a predviedli nám televíznu inscenáciu naživo. Totiž keď bola televízia na Slovensku v plienkach ( prvé pokusné vysielanie sa uskutočnilo 3.11.1956 ), tak sa fungovalo len naživo. K samotnej hre Jany Kákošovej by som poznamenal, že problémom je samotný scenár. Herecké výkony boli skvelé ( hlavne Dana Košická ), ale príbeh mi pripadal trošku vykonštruovaný. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pridam recept na to, ako este viac pohnojit SK "filmovu tvorbu" : nasackovat tam vsetky sucasne slovenske "celebrity", co sa premavaju a pretrcaju po Panelakoch a Ordinaciach. A bude to este vacsi a este smradlavejsi hnoj. 0 % ()

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúce, od začiatku do konca. Psychologická dráma ako vyšitá. Každý z hercov sa dokonale vžil do svojej role. Bolo zaujímavé sa pozerať aj na prestrihy, ako sa prezliekali a podobne. Treba naozaj oceniť snahu o niečo, čo tu už roky nebolo. Kľudne by sa mohli znovu oživiť televízne pondelky plné podobných inscenácii. Nesmiem zabudnúť ani na hudbu, ktorá mi ku tomu všetkému dokonale pasovala. No a v neposlednom rade chcem vyzdvihnúť aj scenár Jany Kákošovej, ktorá to výborne napísala. Gratulujem všetkým zúčastneným stranám na tomto projekte, myslím, že zámer vyšiel nad očakávania, azda sa dočkáme ešte niekedy už keď nie pokračovania v obdobných projektoch aspoň nejakej tej reprízy. ()

sellsakul odpad!

všetky recenzie používateľa

Gogálovci to opäť raz dokázali, takže výsledok je nad očakávania jasný (ODPAD!). K dokonalému hnoju mi tam chýbala len Ľudmilka Mandžárová. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Čo vám tu všetkým jebe, veď to bolo náhodou veľmi dobré. Len škoda že som to začal pozerať až od tých šťavnatých hádok a konfliktov čo sa tam udiali v druhej polke a na internete záznam nejako neviem nájsť :(( ()

Reklama

Reklama