Reklama

Reklama

Walking Dead - Season 10 (2019) (séria)


Otvor oči (S10E07)

(epizóda)
Trailer

Alexandriu naďalej drží v zajatí záhadná choroba. Siddiq zúfalo hľadá zdroj nákazy, ale keď konečne odhalí pravdu, prežíva najhoršiu nočnú moru. Niekto v Alexandrii nie je tým, za koho sa vydáva. Za svoj objav však Siddiq zaplatí najvyššiu cenu. Súboj s Dantem rozruší celú Alexandriu. Zdá, že Carol je ochotná bojovať proti Šepkárom všetkými dostupnými prostriedkami a odháňa od seba Lydiu. Daryla znepokojí, keď vidí, čoho všetkého je Carol schopná. Alfa sa dozvie o stretnutiach Aarona s Gammou a vymyslí zákerný plán. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (11)

adamix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál ide strašne uťahaným a nudným tempom poslednú dobu. Opäť zaužívané obviňovačky a neustále prichádzania o rozum, pričom vždy to skončí vytriezvením až v poslednej chvíli, kedy to divákovi začína liezť na nervy. Opäť podotkýňam, že NIE SOM hejter TWD, práve naopak. Je to jedna z najlepších možností, ktoré sa vo filmovom svete mohli uskutočniť, musím len priznať, že som nechcel, aby sa seriál vybral týmto smerom. Po Rickovom odchode žezlo prevzal Daryl s Carol, to mi nevadí (aj keď Rick bol môj hrdina). Darylovo miesto vodcovej pravej ruky a schopného vojaka prevzal Aaron, ktorý koná často veľmi precítene a určite z neho nevyžaruje taká racionálna, či už heroická aura. Po menej zaujímavej Tare nastúpil na jej miesto minimálne zaujímavý Siddiq, ktorý si kradne pre svoje zbytočné a deju-nevedúce móresy príliš veľký priestor. O Lydii sa radšej vyjadrovať nebudem, pretože ona dodáva stupidným rozhodnutiam touto epizódou nový význam. Proste strašné, ale ľutujem, že to píšem. Jedna hviezda za to, že je to stále moje WALKING DEAD a druhá za prekvapivý záver. Zachvíľu tu je už posledná epizóda prvej etapy a hádam prinesie so sebou niečo zaujímavejšie, zatiaľ to vyzerá, že sa to KONEČNE podarí. ()

Davidkkk

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát to vlastně docela ušlo. V posledních minutách se mi dokonce i znatelně zrychlil tlukot srdce, i přestože Siddiq rozhodně není jeden z mých oblíbených charakterů a o Dantově špehování jsem tak nějak tušil. I tak si ale stále stojím za tím, že dosavadní díly 10. série jsou podtrženo sečteno průměrné. Hype ve mně neutichl a nemůžu se dočkat mid-season finále, které nejspíše odkrágluje krasotinku Rositu. ()

Reklama

Galéria (47)

Reklama

Reklama