Reklama

Reklama

Tara a Heath sa dostanú pri hľadaní zásob až na pobrežie, kde ich ohrozia zombie. Na úteku pred nebezpečnou skupinou živých nemŕtvych sa rozdelia. Na druhý deň sa Tara prebúdza na pláži, kde ju objavia dve dievčatá. Mladšia by ju chcela okamžite zabiť, staršia jej dáva šancu prežiť. S jej pomocou sa Tara pozviecha a objaví pri mori novú komunitu, kde žijú len ženy. Čo sa asi stalo mužom? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (21)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lesbička Tara bola s černochom s dredami, Heathom, na akejsi MISII, pričom nemajú ani páry, čo sa tam medzičasom stalo, že Spasiteľ Negan použil svoju Lucille... V úvode tejto nudnej epizódy pozorujem, ako sa Tara ocitá na pláži, ako sa tam dostala, sa dozviem postupne, medzitým zisťujem, že jestvuje ďalšia KOMUNITA, ale len ženská, lebo všetkých chlapov pobil Negan so svojimi kumpánmi. Tam prichádza za nimi nepozorovane, do lesa, kde sa schovávajú... Najprv ju chcú vehementne zlikvidovať, ako nepriateľský živel, pričom neskôr ju šéfka ukecáva, aby s nimi ostala. Neľúbi sa mi, že seriál má takúto kolísavú tendenciu kvality, každej jednej epizódy, lebo vtedy si myslím, že bol scenárista sťatý, ako DOGA ! Tara nie je zrovna postava, ktorá by ma zaujímala, a pokiaľ je čisto SAMA, je to viac - menej, UTRPENIE ! ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mesto žien je najnezáživnejšou epizódou, akú som v rámci seriálu Walking Dead zatiaľ videl. Neobjavuje sa tu Rick, Daryl, Michonne ani žiadni Spasitelia, nakoľko kompletná minutáž bola tentokrát venovaná postave nezaujímavej a necharizmatickej Tary, prežívajú v pozadí udalostí z predchádzajúcich dielov svoje vlastné dobrodružstvo. ()

Reklama

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

One girl show. Tento díl se mi líbil, nechápu vůbec hodnocení. Tara je jednak skvělá, epizoda byla napínavá i akční a pro příběh podstatná, protože se objevila další teoreticky spojenecká skupina amazonek s plnou zbrojnicí a já doufám, že seriál půjde tímto směrem. Směrem takovým, že se všichni spolčí, vznikne aliance a společně nakopou Negana do koulí. Chci aby držkou ryl zem a když už válka, tak pořádná. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Tara mě zajímala možná v její první sérii, ale pak ji scenáristé tak brutálně odsunuli na vedlejší koleje, že nemá cenu ji najednou dávat prostor, a to říkám, přestože ji mám rád. Epizoda má zajímavý nápad, ale ztrácí balanci mezi důležitými dialogy k zamyšlení a nějakou tou akcí, která by takhle dlouhý díl posunula vpřed. Prostě to fakt nevyšlo. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když se daří, tak se daří! Předchozí epizoda byla plná nelogičností, tento díl byl od první do poslední minuty nudný a nezáživný. Zpět do děje byla vyplavena postava Tary, která mi nikterak nechyběla a jejíž příběh mě opravdu vůbec nebavil. Šlo o typický příklad toho, jak tvůrci natahují příběh na požadovaných šestnáct dílů. Nechce se mi ani věřit, co se stalo ze seriálu, jehož úvodní sezóna mě tak bavila. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama