Reklama

Reklama

So zármutkom za mŕvymi priateľmi sa skupina vydá na drsnú cestu do Washingtonu. Zásoby však ubúdajú a na každom kroku im hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Prežijú zničujúcu nočnú búrku a ráno spoznajú muža, ktorý ich celý čas sledoval a poskytol im zásoby vody. Aaron tvrdí, že je ich priateľ a pozýva ich do bezpečného mesta Alexandria, za múrmi ktorého žijú rodiny s deťmi v mieri a pokoji a nehrozí im žiadne nebezpečenstvo. Po súsenostiach s kanibalským Terminusom mu Rick, samozrejme, neverí a bojí sa, že ich chce vlákať do ďalšej pasce. Michonne ich však presvedčí, že aj tak nemajú inú možnosť. Rick vytýči inú trasu, než navrhoval Aaron, pretože sa obáva jeho ľsti a za všetkým tuší podraz. Rickova alternatívna cesta ich však vženie rovno do náruče obrovského davu agresívnych krvilačných zombie... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (11)

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aaron je zajat a vyslýchán. Skupina už toho zažila tolik, že nechce nic podcenit. Když se vše prošetří a udělá průzkum, částečně přistoupí na Aaronův návrh a vydají se na cestu do Alexandrie. 80% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po strašlivě nudné předchozí epizodě, jsem byl tímto dílem příjemně překvapen. Epizoda byla dostatečně akční, dynamická i zábavná, takže jsem si ji v pohodě užil, nenudil jsem se, neusínal. Navíc mě bavil boj s všudypřítomnou paranoiou. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama