Reklama

Reklama

Smrť Beth všetkých zdrvila, ale novú energiu do žíl im vleje cesta k Noahovi domov. Skupina sa vydá na cestu, pretože Beth si želala sprevádzať Noaha domov. Ak by jeho dom ešte stál, mohol by sa stať novým útočiskom pre všetkých. Skupina sa rozdelí do niekoľkých áut. Rick, Tyreese, Glenn, Michonne a Noah vyrazia do osady. Už prvý pohľad im povie, že osada padla. Noah aj napriek tomu vlezie dnu a všetci ostatní za ním. Pohľad na zničené domy a mŕtvoly všade naokolo zrazia Noaha na kolená. Rick, Glenn a Michonne vyrážajú na rýchly prieskum, aby pozbierali veci, ktoré by sa im mohli hodiť. Tyreese zostane u zúfalého Noaha. Snaží sa ho upokojiť, ale Noah sa zrazu rozbehne do domu, kde uvidí svoju mŕtvu matku. Tyreese nájde jedného z Noahových bratov, ktorý tiež zomrel. Druhý brat Tyreesa uhryzne. Noah beží pre pomoc za ostatnými... Trojica na prieskume je psychicky na dne. Všetci dúfali, že nájdu nový domov a z kočovania už sú unavení. Michonne sa snaží vymyslieť, ako osadu opevniť, aby tam mohli zostať, ale v tej chvíli počuje Noaha, ako kričí o pomoc. Noaha sa podarí zachrániť a teraz všetci bežia za uhryznutým Tyreesom. Ten medzitým stratil veľa krvi... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další ze smutných dílů. Ona vůbec sama o sobě pátá řada se nese v duchu smrtky :-( Rick, Glenn, Michone a Tyreese se vydávají na místo, kam chtěla Beth vyrazit po osvobození s kamarádem. Jenže další pevnost padla a do hlubokého lesa trčí jen trosky spáleniště a zbořeného města s hromadou mrtvých mrtváků. 90% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je možné, že bych epizodu ohodnotil lépe, na můj vkus se v ní ale příliš moralizuje a vadí mi halucinační pasáže, které se až příliš často používají ve filmech i ve hrách. Všechno to moralizování a patos použité v tomto dílu byly navíc příliš prvoplánové na to, aby mě přesvědčily. ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Snad nejpodceňovanější epizoda série vůbec. Nevyzpytatelná zombie sága, která mění barvy jako chameleon (béčková první řada - velkolepé mainstreamové melodrama ve druhé řadě - špinavé amorální bahno přežívání od třetí řady - ztráta všech jistot a nemilosrdná smrtka v páté řadě), vytasila jeden ze svých nejlepších dílů a jeho parametry, které by uživily celovečerní film, se samozřejmě zajídají většinovým fandům seriálu. Dobře vám tak. Epizoda s názvem What Happened and What's Going On je melancholicky zabarveným dokumentem o vypouštění duše ve světě, kde by dobří lidi nejradějc dobrovolně chcípli a přesto zkouší jít dál. I když už to nejde. Výborně napsaná, zrežírovaná i zahraná (Chad L. Coleman!) záležitost, jejíž kvalitu sice seriál nemůže udržet dlouhodobě, ale pokud na nás občas vytasí podobné "samostatné" trumfy, vůbec se zlobit nebudu. ()

Galéria (41)

Reklama

Reklama