Reklama

Reklama

Rickovi ľudia doputovali do mesta Terminus, ktoré je na mapách a tabuliach označované ako posledné miesto záchrany a spásy pre všetkých, čo prežili zombie apokalypsu. Privítali ich spočiatku prívetiví obyvatelia. Návštevníci však pocítia vo vzduchu niečo zvláštne a znepokojivé. Je všetko naozaj také, ako sa na prvý pohľad javí? Nové útočisko však už čoskoro začína odhaľovať svoju pravú tvár a Rickovi ľudia sa znova ocitnú v pasci. Uväznení v nákladnom železničnom vagóne hľadajú zbrane a prostriedky, ktorými by sa ubránili pred tamojšími kanibalmi. Carol a Tyreese s malou Judith sú práve pred bránami Terminusu, keď začujú streľbu. Podniknú riskantnú akciu, aby svojich blízkych vyslobodili z kanibalskej pasce. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (14)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vidím, že pátá série začala výborně, jen se bojím případného zklamání, které mě postihlo ve čtvrté řadě po osmé epizodě. Pokud si série udrží takový standard jako její první díl, bylo by to výborné. Každopádně velice zábavná epizoda, která osloví zejména romantické řezníky. ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sledujeme jednotlivé osudy Ricka, Glenna, Maggie, Michonne, Daryla, Carla, Boba, Carol, Beth, Sashy a Tyreese potom, co se jejich cesty po napadení a zníčení věznice rozdělili...jejich nadějí je teď nové záchytné místo Terminus! Cestou se někteří zase shledávají...a když dorazí do Terminusu, tak není vše takové, jak se na první pohled zdá! Podaří se "naší" skupině zase semknout a bojovat jako jeden za svou naději ve světě mrtváků? 100% ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Když na konci epizody skupina opouští Terminus, tak Carl (Chandler Riggs) nese Judith. Na chvíli mu ovšem ujede ruka a on ji tak drží jenom za hlavu. Je tedy zřejmé, že šlo o panenku. (Duoscop)

Reklama

Reklama