Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináctou epizodu otevírá schůzka na nejvyšší úrovni mezi Rickem a Guvernérem. Ten předkládá Rickovi jedinou podmínku, která má rozhodnout o dalším vývoji situace. Andree konečně velmi pomalu dochází, že se v Guvernérovi zřejmě spletla, a touží se vrátit ke skupině. Obě strany se z jednání vracejí na své základny, ve Woodbury je Milton seznámen s Guvernérovým pohledem na věc a není zrovna štěstím bez sebe, ve věznici Rick oznámí skupině, že Guvernér chce věznici pro sebe za každou cenu a o jeho podmínce informuje pouze Hershela. (Necrotongue)

(viac)

Recenzie (14)

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rick sa stretáva s guvernérom. Všade na nete vidím, že Rick mal guvernéra zastreliť. Ale zrejme nemohol, pretože by do konca sezóny nemali žiadnu skutočnú dejovú líniu. Vojna sa odohrá v poslednom týždni, kde Gov zomrie Rickovou rukou. Epizóda s posedením bola potrebná na to, aby ukázala debatu o odchode alebo zotrvaní vo väzení. Rick klamal skupine a povedal im, že chce väzenie. Keď v skutočnosti Gov chce len Michonne. Verím, že Rick to povie Michonne a ona vymyslí plán útoku na Woodbury. Darryla milujem každý týždeň viac a viac, pretože jeho postava je bad ass. V tejto epizóde bol slušný, pretože sa spriatelil s Ramirezom. Do konca sezóny zostávajú tri týždne a myslím si, že až do poslednej epizódy neuvidíte žiadne krviprelievanie. Tiež som počul A čítal, že niekto spácha samovraždu do konca sezóny. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nic moc, ale přece jen lepší než předchozí epizoda. Akce se žádná nekoná, pokud nepočítám společnou hlídku Glenna a Maggie a všechno se dá shrnout jako řeči se vedou a voda (whisky) teče. ()

Reklama

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Pôvodný názov epizódy Arrow on the Doororpost (Šíp na stĺpe) pochádza z praxe mnohých pôvodných amerických kmeňov, ktoré počas vojny s inými kmeňmi zapichovali tomahawk alebo šíp do stromu alebo stĺpa brány označujúceho vonkajšiu hranicu ich územia. Tomahawk alebo šíp sa zasadil na začiatku konfliktu a neodstránil sa, kým sa konflikt nevyriešil. V niektorých moderných domorodých amerických rodinách sa táto tradícia aktualizovala a rodina podobne označí stĺp na verande alebo na strome v prednom dvore, keď je člen rodiny v službách armády nasadený v boji. (molcan2)
  • Pôvodný názov epizódy bol "Pale Horse". Televízny kritik Kevin Skinner v súvislosti s názvom epizódy povedal, že ho nepochopil a želal by si, aby tvorca seriálu Glen Mazzara zostal pri názve "Pale Horse" a ponechal pôvodnú scénu s Darylom (Norman Reedus), ktorý našiel bezhlavého jazdca na živom koni, čo súviselo s názvom epizódy. (molcan2)

Reklama

Reklama