Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na farmě probíhá Daleův pohřeb, úderné komando likviduje všechny nemrtvé v okolí a opravuje ploty okolo pastvin, Hershel oznamuje své rozhodnutí přestěhovat celou skupinu do svého domu a Rick organizuje obranu farmy. Rick se bez ohledu na názory ostatních rozhoduje k druhému pokusu o vysazení vězně mimo dosah farmy, musí se také postarat o Carla, který se obviňuje z Daleovy smrti. Shane se postará o zajatce po svém a vrací se na farmu s připravenou historkou a upraveným obličejem. Rick, Daryl a Glenn s ním následně vyrážejí do lesa na hon za domnělým uprchlíkem, Daryl má však o Shaneově příběhu vážné pochyby. Je to ale Rick, kdo brzy zjistí, že má Shane úplně jiné plány. (Necrotongue)

(viac)

Recenzie (20)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadat pořádná epizoda! Nenudí, naopak je plná napětí a výborně zvládnuté akce, nechybí ani závěrečný zvrat, není si na co stěžovat. Tentokrát jsem neměl čas ani chuť přemýšlet o jiných věcech, protože jsem se musel plně soustředit na extrémně zajímavý děj. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Shane sa zbláznil a oslobodil rukojemníka, aby ho mohol zabiť, a potom sa zranil, aby sa mohol tváriť ako obeť. Rick, Glenn a Daryl ho idú hľadať. Rozdelia sa na dve časti. Daryl a Glenn zistili, ako sa rukojemník premenil na chodca a krv na strome, čo viedlo k Shaneovi a Rick prišiel k vlastným záverom, ale nechce bojovať so svojím priateľom v bitke zbraní, namiesto toho čaká, kým Shane zníži svoju ostražitosť, aby ho vyradil nožom. Potom sa objaví Carl a zabije chodca Shanea s istým zaváhaním. Carl sa svojho otca nepýtal, možno v ďalšej epizóde. Rick sa rozhodol pre voľbu, ktorá ho udržala nažive a spolu s ním aj jeho rodinu. Nebola to zlá voľba, ale bola zlá, rovnako ako to, čo chcel urobiť Shane. Táto situácia s chodcami, ktorí sa potulujú okolo. Dávalo by zmysel, keby ľudia stratili svoju ľudskosť a boli v blízkosti diabla. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"No more kid stuff. I wish you could have the childhood I had, but that's not gonna happen. People are gonna die. I'm gonna die. Mom... There's no way you can ever be ready for it. I try to be, but I can't. Best we can do now is avoid it as long we can, keep one step ahead. I wish I had somethin' better to say - somethin' more profound. My father was good like that. But I'm tired, son." ()

Nick321

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opět- rozhovor Lori se Shanem byl pro následující děj dost zásadní. Lori stále nechápe, s kým mluví, myslí si, že když začne znovu vytahovat minulost, že tím všechno urovná, ovšem Shaneovi to dá nový podnět k pokusu o vraždu Ricka. Hloupý člověk může nerozvážnými akcemi udělat velké zle ve skupině, ve které panuje tak napjatá nálada. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Keď sa s Darylom (Norman Reedus) rozprávajú o svojich plánoch s Randallom (Michael Zegen), Rick (Lincoln) povie, že ho vezmú do Senoie. Senoia v Georgii je to isté mesto, v ktorom sa natáčalo mnoho sezón. Medzi scény natáčané v Senoii patrí Woodbury, časti oblúka Terminus, Alexandria a ďalšie. Senoia je tiež domovom reštaurácie "Nic and Norman's", ktorú otvorili Norman Reedus a výkonný producent Greg Nicotero. (molcan2)
  • Michael Zegen považuje prechod z človeka na zombie za "plný zážitok z Walking Dead". (molcan2)

Reklama

Reklama