Reklama

Reklama

Situácia v podzemných tuneloch je čoraz riskantnejšia. Skupina sa ukryla vo vagóne metra, ale ešte nemá vyhrané, pred nimi je mnoho nástrah, útočia najmä zombie. Daryl a Pes našli v metre skrýšu preživších. Maggie sa podarí vyslobodiť a vrátiť k skupine. Napätie medzi ňou a Neganom sa však naďalej vyhrocuje. Keď Maggie urobí drastické rozhodnutie a ponechá člena skupiny napospas osudu, názory v skupine sa rozdelia. Nakoniec sa zvyšní preživší dostanú späť na povrch, kde však číha oveľa väčšie nebezpečenstvo – Smrťáci. Eugene sa vyberie na diplomatickú misiu do Spoločenstva vyvolených, aby nadviazal vzťahy s jeho predstaviteľmi. Yumiko hľadá svoju sestru a Eugen nečakane stretne Stephanie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (15)

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lepší než první díl. Atmosféra hodně dobrá. Scéna kdy Maggie vypráví co zažila s malým Hershelem se mi pěkně zaryla pod kůži. Daryl a jeho pěkně natočená scéna, kdy pozabíjí zombíky byla skvělá, hned jsem si ji musel pustit znova ( ta hudba v pozadí tomu pěkně přidala ). Konec klasický cliffhanger, tak jak jsme již od TWD zvyklí. Jsem natěšený na další díly. Zatím si závěrečná řada vede velmi dobře. :-) ()

Pudding 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsem jediný komu začíná ten seriál připadat KONEČNĚ drsnej? Z Maggie se stala bezcitná a osamocená silná žena. Její příběh ve vagonu byl dechberoucí, prostě to je správnej charakter development do****! Daryl god mode jako obvykle. Mezitím Eugene je sweaty, když nemá svoje kamarády ale snad to nějak zvládne. :)) A už teď Vám můžu říci, že další díly budou určíte pecka. ()

Reklama

w.w.

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál ktorý sa oplatí dopozerať, ale som hádam to už 11. sezónou ukončia, je to už dosť trápenie. Inak kto už cestoval vlakom vie ako sa ťažko prediera chodbičkou ak tam zavadzia cestujúci alebo batožina na zemi a tu zabijú cez 20 zombies ktorí padnú pod nohy ale prekážka z tiel sa netvorí ako napr. v 300 či Kráľovstve nebeskom - dokonca aj zombies nemajú problém kráčať bez problémov cez 20 mŕtvych tiel na podlahe metra ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začínám mít pocit, že linka “stormtroopers” bude pěkná psycho-úchylárna (nebo scénáristický fail). Dějí se tam čím dál víc nesmyslné věci. Zbylé dvě linky fungují dobře (sere mě akorát ten dvojí metr - Negan nechá pipkou svému osudu a je za hajzla… vteřinu na to udělá ona to samé někomu jinému a je to OK). Nicméně. Kéž by si řada udržela alespoň takovouto kvalitu. ()

KM Phoenix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ha ha, koukám, že nelogičnostem je stále dán volný průchod. Už deset let (+/-) mrtví čekají trpělivě na svých místech v mhd zatímco miliony dalších si migrovali po světě. A ten problém s dvěřmi? You gotta be kidding me.... Následně sejmou desítky nemrtvých, ale překvapivě těla zmizí a ulička je stále průchodná a další a další přicházejí. Granát zlividuje (ne)živou hmotu, ale sklo jen popraská. Není nad to když letí přírodní zákony do koše... ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (2)

  • Cca ve 35. minutě je vidět, jak Ezechiel (Khary Payton) míří brokovnicí (poté samopalem) na zombie, ovšem míří slepým okem. (Swanhearth)

Reklama

Reklama