Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Recenzie (8)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po první sezóně Archera můžu říct, že jsem byl velmi spokojen. Našla se sice i slabší místa, ale většinu jich absorbovala slabší osmá epizoda, jinak to byla výborná zábava. Tvůrci použili humor, kterému se skoro všichni snaží vyhýbat, tj. politicky nekorektní. Tím si mě okamžitě získali a zhovadilý, zběsile hláškující Sterling Archer (Vévodkyně) se velmi rychle dostal mezi mé oblíbené kreslené postavičky. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Archer je hulvát, sexista a šovinosta, mamičkin maznáčik a podľa niektorých zdrojov aj jeden z najlepších agentov. Ale viac ako o vyriešenie nejakého zaujímavého prípadu mu ide hlavne o jeho ego a ako dostať svoju ex, súčasnú kolegyňu znova do postele. Seriál, ktorý sa krásne vyžíva v oplzlostiach, povrchnosti a prekvapivých smiešnych zvratoch. Animácia je oku lahodiaca a aj keď mimika tváre si vystačí z dvoma výrazmi nepovažujem to v tomto smere za nejakú výraznejšiu chybu. Dobre sa na to pozerá a pre mňa to má asi rovnaký kultúrny a zábavný dopad ako trebárs South park. S tým že toto je predsa len o niečom inom. Ak sa vyžívate v primitívnosti a sexuálnych deviáciach, ak sa vám páčia špionážne filmy a prostredie v ktorom sa odohrávajú, tak je Archer seriálom presne pre vás. Zázraky nečakajte. Len sa nechajte unášať a bavte sa.1 séria 70%. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Musím říct, že série se rozjíždí pozvolna, ale od druhé poloviny mě to začalo strašně bavit. Archer je ultimátní kokot, většina ostatních postav je také svým způsobem správně šílená. Navíc ta kresba je naprosto boží. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama