Reklama

Reklama

Taká obyčajná rodinka

(seriál)
Ukážka z filmu 2
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrajú:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (viac)
(ďalšie profesie)

Série(9) / Epizódy(215)

Obsahy(1)

Frankie Hecková je v strednom veku a s mužom Mikeom má tri deti. A aj keď je ich rodina niekedy zľahka nefunkčná, spoločne zvládnu každý problém. (HBO Max)

Recenzie používateľa MM_Ramone k tomuto seriálu (9)

Taká obyčajná rodinka (2009) 

"Průměrňákovi" sa mi na prvý pohľad zdali hodne podpriemerní. Bola to pre mňa len podivná rodina exotov, ktorá ma spočiatku vôbec nezaujala. Ale postupne si ma namotali do takej miery, že sa teším na každú ďalšiu ich epizódu. Manželia Mike a Frankie Heckovci a ich traja potomkovia (Axl, Sue a Brick) ma dokážu výborne pobaviť. Nejaký ten čas mi síce trvalo, pokiaľ som si na nich privykol, ale teraz táto "Taká obyčajná rodinka" má moje plné sympatie. Je to pohodový, americký, rodinný sitkom. ***** ()

Season 2 (2010) (S02) 

Návrat do školy (S02E01), Majáles (S02E02), Plínky (S02E03), Kamenolom (S02E04), Zahraniční student (S02E05), Halloween (S02E06), Brickovo narození (S02E07), Povinnosti (S02E08), Díkůvzdání II (S02E09), Skromné vánoce (S02E10), Bitva o dům (S02E11), Finanční problémy (S02E12), Super neděle (S02E13), Valentýn II (S02E14), Kamarádi, lži a videoklip (S02E15), Heckovi v letadle (S02E16), Doučování matematiky (S02E17), Jarní úklid (S02E18), Dědictví (S02E19), Královská svatba (S02E20), Den matek II (S02E21), Ples (S02E22), Most (S02E23), Léto volá (S02E24). ***** ()

Zahraniční student (2010) (S02E05) 

Piata epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "Foreign Exchange" (Zahraničný študent). Frenkie Hacková presvedčí svojho manžela Micka Hecka, aby u nich v dome ubytovali zahraničného študenta. Myslí si, že to bude prospešné pre ich tri deti. Nasťahuje sa ku nim nemluvný, nudný Japonec Takayuki. Frankie robí všetko preto, aby sa mu u nich zapáčilo, ale odozva z jeho strany je nulová. ***** ()

Brickovo narození (2010) (S02E07) 

Siedma epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "A Birthday Story" (Brickove narodenie). Najmladší člen rodiny Brick Heck sa chystá osláviť svoje deviate narodeniny. Pri tejto príležitosti sa dozvie informáciu o tom, že keď sa narodil tak bol zamenený za iné dieťa. Až po mesiaci sa zistilo, že došlo k nedorozumeniu a vrátlili ho jeho matke. Je z toho šokovaný. Jeho starší brat Axl Heck má v práci novú manažérku. Je síce sexi, ale rozumu moc nepobrala. ***** ()

Valentýn II (2011) (S02E14) 

Štrnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "Valentine´s Day II" (Valentýn II). Rodina Heckovcov oslavuje deň svätého Valentýna. Sue sa snaží najsť chalana, ktorý ju pobozkal počas posledného halloweenu. Malý Brick chce nadviazať vzťah so svojou spolužiačkou, ale jeho otec Mike Hack mu to stále nechtiac kazí. Frankie Hacková zdesene zisťuje, že v podstate začala randiť so svojim dospievajúcim synom Axlom. ***** ()

Dědictví (2011) (S02E19) 

Devätnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "The Legacy" (Dedičstvo). Puberťák Axl Heck svojou lenivosťou a drzosťou tak vytočí svojho otca Mikea Hecka, že mu v návale hnevu zakáže, aby sa zúčastnil dôležitého ligového zápasu. Práve v tomto duely by mohol Axl vyrovnať starý stredoškolský rekord svojho otca. To celú túto situáciu ešte viac vyhrotí. Mike sa snaží z toho nejako diplomaticky vykľučkovať. ***** ()

Královská svatba (2011) (S02E20) 

Dvadsiata epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "Royal Wedding" (Kráľovská svatba). Anglický princ William si berie svoju lásku Catherine. Je to veľká udalosť. Frankie Hecková je z toho úplne hotová. Nakúpi gýčové suveníry a zneužije akciu obchodného domu s elektornikou. Donesie domov obrovský veľkoplošný televízor, aby mohla túto udalosť sledovať naživo. Jej rodina však nemá pre ňu pochopenie. ***** ()

Most (2011) (S02E23) 

Dvadsiata tretia epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "The Bridge" (Most). Brick Heck je veľmi divné dieťa. Má mnoho podivných zlozvykov a zvlášných fóbií. Jednou z nich je strach z krytého mostu, ktorý je na ceste ku ich domu. Má panickú hrôzu ním prejsť. Jeho rodičia Mick a Frenkie sa snažia ho tohto strachu zbaviť. Axl sa stane plavčíkom na letnom kúpalisku. Táto práca však nesplní jeho očakávania. ***** ()

Polibek (2013) (S05E08) 

Osma epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "The Middle" (Taká obyčajná rodinka) sa volá "The Kiss" (Bosk). Mike a Frankie Heckovci sa chystajú stráviť romantický večer v dome svojich susedov, ktorý im ho dali k dispozícii. Lenže tento príbytok je plný moderných spotrebičov, ktoré im svojou technickou zložitosťou všetko komplikujú. Ich deti Sue a Brick zostali sami doma, ale majú veľký problém. Začali ich ohrozovať malí, neprispôsobiví chuligáni Glossnerovci. ***** ()

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama