Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaša nedeľná dávka informácií zo súkromia známych ľudí. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (23)

gumli odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovensko už asi má viac celebrit ako USA.Aspoň ta tak vypadá.A to príšerné mniau,ako nadržaná mačka.Fuj,stupidita.U nás je asi dosť ľahko stať sa celebritou,napr.taká rosnička,stačí si rozopnúť gombík na blúzke a už je celebrita.Alebo niečo naškriekať na cd-čko a už máme nového speváka alebo speváčku.Keby tak ešte každý jeden z tzv.celebrít po skončení aspoň vyskočil z tej strechy,samozrejme bez padáka.Ale to by aj tak nepomohlo,stále by ich bolo dosť.Sprostosť. ()

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Relacia zo zivota celebrit, ktore vyspoveda "uzasna" Olinka. No ono by na tom mozno nebolo nic zle, keby sme vobec mali nejaje hviezdy. Tie rychlo kvasene "celebrity" co sa len pretrcaju a ukazuju ako sa maju oproti nam dobre a ako nam ukazuju fuckera ze nas maju na salame, len nech si aspon kupujeme ich CD a pozerame ich stupidne serialy ktore nemaju zamak logiku a uroven. U mna je hviezda uplne niekto iny... 2% ()

Reklama

DEMON odpad!

všetky recenzie používateľa

Fakt ma nikdy nejako extra nezaujimal bulvar, toboz uz nie informacie o slovenskych celebritach a vytacaju ma uz tie typicky bulvarove zavadzajuce uputavky, co chodia cely tyzden az do dalsieho dielu... Zial, je mi jasne, ze rovnako ako Smotanka a tomu podobne relacie, ma ja tato hovadina dostatok zastancov, aby zaberala priestor na televiznej obrazovke niecomu zmysluplnejsiemu. ()

Furmi odpad!

všetky recenzie používateľa

Milujem tie reklamy v telke lákajúce hlupých divákov dichtivých po poznaní súkromného života "celebrít". "Dozviete sa s kým bola Iveta Malachovská na plese v opere, s kým momentálne chodí ten, henten a tamten a čo Zjedol Andy Hric pred tým ako ho prehnalo na záchod a ešte viac pikošiek zo života nami obľúbených hviezdičiek". Koho to ***** zaujíma. Ale asi zaujíma kedže sa tá hlúpa relácia drží už pekných pár rokov. Komerčná doba prináša i takéto hnusi ktoré mi vždy dokonale pokazia náladu keď o nich niekde len vidím zmienku. 1% ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Relácia, ktorá sa doslova pchá do riti všetkým čo i len trochu známym mediálnym osobnostiam a Záblacká, tá riťolezka s trápnou šiltovkou akoby mala dvadsať by už mala konečne tento paškvil ukončiť!! Povedzte mi kto si dobrovoľne želá aby mu niekto chodil do súkromia, nasilu ho vyspovedal a natáčal mu byt!!!!!! ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Je to vôbec prvá talk-show na svete, ktorá hostila svojich hostí reálne na strechách budov a nie v štúdiu. (Piri)

Reklama

Reklama