Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gyp učiní v Atlantic City důležitý krok a nutí tak Nuckyho a Eddieho, aby hledali útočiště u Chalkyho. Klub Artemis je zaplaven Rosettiho kumpány a Gillian uvažuje o budoucnosti svého byznysu, jež zahrnuje i nežádoucího partnera. Luciano uzavře obchod, kterého bude litovat a Harrow ztrácí svá domácí privilegia. (HBO Europe)

Recenzie (9)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Minimálne najlepšia epizóda série doteraz. Pokračuje cez šok postáv zo záveru minulej časti do krvavej akcie, kde na každom kroku číhajú skrytí nepriatelia. Práve v takýchto situáciách na hrane postavy prehodnocujú svoje priority, takže nie je núdza ani o hutné dramatické situácie. Záver epizódy má gule (aj celá epizóda) a sľubuje ešte väčšiu jazdu ako táto časť. Al Capone ešte nikdy nebol kultovejší. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Nebál bych se tu nahlas hovořit o nejlepší epizodě celého seriálu. Minimálně doposud. Tvůrci si tentokrát zcela odpustili utahaný úvod do děje. Vypuklo to opravdu po pár minutách a fantastické tempo nedalo divákovi ani na sekundu vydechnout. 50 minut napěchovaných totálním napětím a pořádnou porcí zábavy. Závěr s Alem neměl chybu a dokázal mě pořádně navnadit. Takhle nějak si představuji seriálový vrchol! Super práce! Trošku jsem se zamiloval do Gypa. Až nyní jsem si dohledal, že se vlastně jedná o téhož herce, který si střihl fantastickou roli v třetí sérii Mr. Robota. To se hned pozná mimořádný talent. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

”We got a lot in common, huh?” “And what's that?” “We both got left out in the sun too long. Maybe you a little longer, huh?” “You just ain't done cooking yet, friend.” Tak tomuto sa hovorí predkrm! Perfektná predfinálna epizóda, ktorá nezľaví z tempa čo i len na malú chvíľočku. Vyzeralo to síce, že za stavu 3:0 v zápase Taliansko versus Írsko všetko speje k neodvratnému koncu, lenže tesne v hodine dvanástej bol írsky manšaft (toho času zredukovaný len na jedného hráča) posilnený o nemalé množstvo afroamerických a talianských legionárov. A k tomu všetkému to vyzerá na to, že polmesiačik Richard po malej romantickej pauze opäť zavelil do boja. Cítim veľkolepý záver... 10/10 ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama