Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (6)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další prudce sledovatelný díl. Dokonce i flashbacky, které obvykle stojí za hovno, byly dokonale zajímavé. Většina dílu se točí kolem Jamesovy minulosti. Konečně dojde na potvrzení toho, co bylo v předchozích dílech naznačováno, tedy to, že Jamesova maminka byla zároveň jeho sexuální parnerkou. Na plno se projevil Oidipův komplex. Dějová linka kolem Van Aldena je správně depresivní. Dost mě jeho postava baví. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všetky hlavné postavy osud zomieľa tak brutálne, že to miestami začína prekvapivo pôsobiť až groteskne. Príkladom je napríklad záverečná scéna Jimmy kontra jeho utešení rodičia, za ktorej scenár by sa nemusel hanbiť ani legendárny majster trágedie William Shakespeare. A samozrejme netreba zabúdať taktiež na zbesilý útek agenta Van Aldena. Tvorcovia sa s divákom pekne zahrávajú a úprimne som zvedavý s koľkými postavami to dotiahnu až do piatej série... 10/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opět jsem viděl výborný díl, dokonce i návraty do Jimmyho minulosti byly zajímavé. Van Alden je už případ sám o sobě, agentova integrita se hroutí za pochodu a epizodu uzavřela tragédie přímo antická. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama