Reklama

Reklama

Vo chvíli, keď Jamie (Jake Gyllenhaal) zanechal medicínu, stal profesionálnym flákačom. Jedinú vec , ktorú dokáže robiť poriadne, je balenie dievčat. Keďže tento talent potvrdzuje, že má silné presvedčovacie schopnosti, Jamie sa nechá zlákať veľkým farmaceutickým koncernom, aby ho reprezentoval a vnucoval jeho výrobky lekárom aj pacientom. A práve v čakárni u lekára stretne krásnu a zmyselnú Maggie (Anne Hathawayová). Dohodnúť si rande stihne Jamie za niekoľko minút a rovnako dlho trvá, kým sa ich vzájomné romantické oťukávanie skončí v posteli. Maggie je pacientkou v prvej fáze Parkinsonovej choroby a cíti, že na všetko v živote jej zostáva už málo času. Vo chvíli, keď sa začnú spolu intímne zbližovať, vstúpi do ich života viagra. Jamie totiž nie je práve vo forme, a tak mu Maggie navrhne, aby vyskúšal motor na erekciu, ktorý jeho zamestnávateľ práve vyvinul. Jamie, bohatší o vlastnú skúsenosť, začne modrú pilulku predávať ako o život. Lenže kariérny rast neprináša bývalému flákačovi to pravé uspokojenie. Túži po blízkom vzťahu s Maggie. Toto dievča je ale ťažký oriešok. Ľahko ho možno rozlúsknuť, ale ťažko udržať. Jamie je však ochotný urobiť pre ich spoločné šťastie čokoľvek. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (656)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Romanticko-komediálno-dramatická Zwickovina. Stojí na pevnom romantickom pilieri, od začiatku je divák bombardovaný len pozitívnymi emóciami, aby neskôr mohli prísť tie negatívne a slzavý záver na koniec. To, čo absolutne nefunguje je komediálna rovina, humor je silený a scény s Jamieho bratom ma všetko len nie bavili. Dramatická línia je emočne dosť silná na to, aby bola vyvážená miestami aj nejakým rozptýlením či úletmi, to sa celkom darilo, v inom prípade by to bola len čistá Zwickova vydieračina. Tak prečo nadštandardné hodnotenie i napriek mnohým nedostatkom? Anne a Jake vytvorili duo, ktoré pôsobilo skutočne. Chémia medzi nimi bola citelná, ich prežívanie vzťahu sa prenieslo aj na mňa, zdielala som s nimi ich radosti, starosti.... Vzťahová rovina aká bola ponúknutá vďaka nim dvom, mala pre mňa neskutočnú silu, akosi nemožno porovnávať s klasickými americkými romancami. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Láska za časů viagry. Chemie mezi Anne Hathaway a Jakem Gyllenhaalem byla parádní a po tomhle páru by asi skočili tvůrci všech současných romanťáren. Bohužel po ní ale skočil Edward Zwick, který se pro tento žánr zrovna moc nehodí. Tempo je pomalé, dialogy buď šustí papírem a nebo jsou sladkobolné a klišovité a ta humorná část vychází tak napůl. A je to opravdu škoda, protože zmínění herci si to opravdu užívají a téma to rozhodně zajímavé je. Bohužel Edwarde, jak tě mám jindy rád, tak tohle se ti moc nepovedlo. 50% ()

Reklama

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Strihac si tu opravdu vyhral, hlavne u zaverecne sceny u autobusu. Kamera na ni. Kamera na nej. Kamera se tklive priblizuje na ni. Tklive se priblizuje na nej. Kamera na ni. A nebo ta ukvilena pisnicka na pianko, ktera hrala vzdycky, kdyz stali proti sobe. Ne, kdyz nekdo rekne za kazdym slovem fuck nebo shit, neni to jeste "super nezavisla civilni romantika". Ale Jake je sympatak a nic lepsiho jsme asi taky necekali, takze tak. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Film, který se snaží ukázat, že život není vždycky jenom dokonalý a proto jsem doufala a tak trochu čekala, že třeba to bude jeden z těch filmů, které nebudou mít happyending. Takže jsem byla docela zklamaná. Ale jinak je to v podstatě takový průměrný romantický film s dobře vybranou ústřední dvojcí, mezi kterýma ta chemie funguje. A já si nikdy neuvědomila, že je Jake Gyllenhaal tak pěknej. 3* ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

#57 Jake, tedy Jamie je pohledný, chytrý a sympatický mladý muž, který se nejlépe vyzná v balení holek. Anne, tedy Maggie je pohledná, chytrá a sympatická mladá žena s parkinsonem, která ráda přetahuje chlapy taškou po hlavě a nemá ráda vztahy. Jak to celé dopadne ? Bohužel, jako vždycky. Naštěstí jsem se po cestě do cíle celkem mile bavil (boom s viagrou, fat brother, pěkné slečny), takže proč ne za čtyři ? Protože místo aby mi film ukázal jak by to dopadlo v realu, dočkal jsem se klišéoidního konce, kdy se Anne, tedy Maggie smířila s tím, že ji čeká opravdu škaredý konec života a Jake, tedy Jamie při ní bude vždy stát, protože jeho kariéra nezajimá, on si nemůže najít hezčí a zdravější holku se kterou bude mít spoustu malejch Gyllenhalů, on poznal "pravou" lásku ! Lame... ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (12)

  • Dvakrát na Oscara nominovaná herečka Jill Clayburgh, která ztvárnila Jamieho matku, podlehla leukémii pouhé dva týdny před premiérou filmu. Ten je věnován její památce. (Coldrex)
  • Anne Hathaway (Maggie Murdock) podľa jej slov veľa času venovala zisťovaniu všetkých dostupných informácií o Parkinsonovej chorobe a stretla sa s ľuďmi, ktorí ňou trpia. Dostávala rady aj od profesionálnej herečky s Parkinsonovou chorobou Lucy Roucis, ktorá sa vo filme v malej úlohe tiež objavuje. (ash99)

Súvisiace novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (viac)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (viac)

Reklama

Reklama