Reklama

Reklama

Blesk

  • Česko Blesk (viac)
Trailer

VOD (1)

Sériový vrah je stále na slobode a každý deň zomrie jeho rukou ďalší policajt. Keď zákon nedokáže ochrániť svojich vlastných ochrancov a policajných príslušníkov, potrebuje muža, ktorý to dokáže, aj keď poruší všetky pravidlá. Tým vyvoleným je drsný a nekompromisný londýnsky policajt Brant (Jason Statham). Do akcie vyráža so svojím kolegom, strážnikom Nashom (Paddy Considine), hoci by si radšej vybral iného parťáka. S Nashom si nerozumie, nemá ho rád a ich vzťahy nie sú ideálne. Pre oboch policajtov sa však začínajú preteky s nemilosrdným časom, pretože každý deň pribúdajú nové obete a nepolapiteľný sériový vrah sa im vysmieva. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (402)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nič extra. Akčnú nálož nečakajte, toto je totižto Thriller. V tomto smere som bol celkom spokojný. Dej bol celkom dobrý a Jason Staham hraje postavu, ktorá je napísaná akurát naňho, ale chcelo by to dusnejšiu atmosféru, ktorú by mal Thriller mať. Tu sa lámala vďaka Stathamovím frajerinám (aj keď hlášky boli fajn) a občas ani nebola. Skrátka trošku lepší priemerný Thriller na jedno pozretie s dobrý Jasonom. 70% - 3* ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Hodně britské a je to příjemná změna, když k pěší honičce, která jako kdyby vypadla z dílu Profesionálů hraje svižnej drumec. To by se v americkém filmu nestalo :) Statham je drsnej, ale neakční a záporák zahranej HBO veteránem Aidanem Gillenem byl správně zábavnej. Ve scéně na pohřbu mi připoměl Ledgerova Jokera. Mě to teda nezklamalo. 70% ()

Reklama

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Hlášky suché jako protřepané Martini ve filmu, který by ale potřeboval víc než jen dobrý chlast. Britové pro televizi dobrou kriminálku umí zmáknout. Proto asi jsem ve filmu určeném pro kina čekal víc. Zápletka mi připoměla tak trochu Policajta ze San Franciska (Metro). Jenom tam byl ten padouch mnohem lepší. Tady tak nějak vinou scénáře snad všechny postavy jaksi tápou... Nehrát tady Jason Statham nevím nevím...Pořád ale slušná zábava. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Jason Statham a jeho naprosto typická role drsňáka bez citů, názorů, myšlenek. No, prostě bez ničeho. Jenže ve filmu, který v sobě skrývá typickou Anglii. Jen škoda, že chvílemi je to dost nuda, kterou zachraňuje naprosto s přehledem muzika. Dělá z unylé kriminálky vcelku živý příběh, který ale pokaždé Jason jasně utne. Kurýr byl film, kde se Jason ukázal. Od té doby, jako když by mu k tomu jeho hraní něco chybělo. Ale co? ()

mil@n.fanatik 

všetky recenzie používateľa

Sice "jen" mírně nadprůměrný thriller, nicméně s opravdu vynikajícím Jasonem Stathamem, kterému role "tvrďáka" v podobným akčních filmech sedí náramně. Rád ho sleduju a těším se na něho. Díky němu se zvedla kvalita i v tomto filmu. Dodal mu šmrnc a napětí. Drsný konec už tak zahřál mé srdce běhěm filmu, který mě určitě nenudil. Víc takových akčních filmů a nejlépe s podobnými herci jako je Jason Stathem... 70% ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (8)

  • Předlohou k filmu se stala kniha „Blitz“ od populárního irského spisovatele krimi Kena Bruena z roku 2002. (Conspi)
  • V USA sa film v kinách vôbec nepremietal, premiéru mal iba na DVD a Blu-ray. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa v auguste 2009 v Londýne. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Malíček míří do Labyrintu

Malíček míří do Labyrintu

27.09.2014

Irský herec Aidan Gillen se objevil třeba v Temný rytíř povstal, kriminálce Blesk nebo letošním dramatu Kalvárie. Nejvíc lidí ho ale zná jako Malíčka ze Hry o trůny, kde pletichaří jako o život a… (viac)

Reklama

Reklama