Reklama

Reklama

Tajomstvo mojej kuchyne

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkujú:

Kamila Magálová, Marta Sládečková, Zuzana Tlučková, Ján Kroner ml., Ady Hajdu, Peter Marcin, Marián Miezga, Róbert Jakab, Lukáš Latinák, Laco Lučenič (viac)

Obsahy(1)

Hostiteľkou novej relácie o varení je známa slovenská herečka Kamila Magálová. Spolu so svojím obľúbeným šéfkuchárom Zolim v prvej časti každej relácie prezradia jedno z tajomstiev Kamilinej kuchyne, zatiaľ čo druhá časť bude venovaná kuchárskemu duelu našich vzácnych hostí. Stretnú sa vždy dve vybrané dvojice, ktoré navaria jedlo podľa vlastných predstáv na vopred určenú tému. Ten, kto navarí chutnejšie, získa Kamilin Rád zlatej varešky. O víťazovi rozhodne porota v zložení Kamila, Zoli a divák z publika. V Slovenskej televízii budú variť herci, speváci či moderátorky, svoje umenie nám predvedú aj profesionálni šéfkuchári a rovnako tak aj naši diváci, ktorí prejavia záujem. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (32)

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Divil jsem se místnímu špatnému hodnocení, viděl jsem zatím jen pár dílů ale zapsal několik krásně nezdravých receptů. Zacinal jsem ale s Gabem Kocakem, ktery to dost pozvedl. Pospisil je sice dobry kuchar ale casto dost neprijemny a Magalova ani jedno. Její kovidové díly jsou hodně mizerné, fitness kuchta je taky nezajímavá a zachraňují to jen recepty ze zavřených restaurací. Paradoxne po nahrazeni Magalove Kocakem klesala sledovanost az to bohuzel utnuli skoro v nejlepsim. Na britské porady samozřejmě nemá ale je to příjemná změna od našich bratiů. Fledermouse plukovníka Vopršálka je výborný. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

So starými, v dobách socializmu populárnymi, slovenskými hercami to ide v poslednom čase hodne rýchlo z kopca. Buď prijmú nejakú zle napísanú úlohu v niektorom z lacných televíznych seriálov alebo moderujú rôzne podradné projekty. Kamila Magálová sa chytá povestnej slamky v relácii o varení "Tajomstvo mojej kuchyne". Samozrejme, že si tam hneď začala pozívať zástup svojich rovnako odpísaných kolegov, aby niečo ukuchtili. Úbohosť. Odpad! ()

Reklama

Monggol odpad!

všetky recenzie používateľa

Všeobecne je pozoruhodné, že relácie o varení, pečení resp. o žraní a žranici sa stali fetišom komerčných televízií. Jednak to sem prišlo z Ameriky ako každá unwerten kravina, druhak to bude asi tým, že v našej spoločnosti ľudí oslovuje už len žranie, s*anie a je*anie. Pardon za výrazy, ale ono je to tak. Ste (vlastne sme) odpad. ()

Evandulik odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemám nič proti kuchárskym reláciam(aj keď si radšej pozriem radšej niečo iné), ale táto je u mňa vyslovene nepozerateľná. Pani Kamila Magálová by mala pochopiť, že už nie je 20-ročná kočka, u ktorej by sa dalo afektovanie, škrečanie a pchanie sa do ritky dalo pripísať veku. Jediná príjemná osoba bol pán Pavel Pospíšil.:) Ten reláciu aj tak moc nezachránil, lebo Kamila je (bohužiaľ) doslova všade. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Je mi až ľúto dívať sa, v akých formátoch sa v dnešnej dobe uplatňujú kvalitní slovenskí herci. (Však Kamilka?). Jedno ale musím uznať, že keď sledujem túto reláciu, je mi jasné, že prostredie kuchyne neni moderátorke cudzie ako veľa iným slovenským celebritám a ďalšie bezvýznamné plus je za to, že som v ktoromsi dieli objavil recept na kapustníky, ktoré som skoro aj zabudol, že existujú. Tak dnes len za jedna, Kamilka. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama