Reklama

Reklama

Detektivní seriál pro děti z pera kreslíře Richarda Scarryho. Představuje dětem šest kamarádů, kteří zažívají ty nejúžasnější záhadná dobrodružství ve městě Busytown. (TV Minimax)

Recenzie (4)

Smok 

všetky recenzie používateľa

Vysiela tv Minimax. Milý a poučný detský seriál, ktorý v každom dieli predostrie nejakú záhadu a partička zvieracích detektívov ju musí rozlúštiť. Pobadal som aj miernu interaktivitu s detským divákom, dieťa sa pri sledovaní snaží rozmýšľať a pochopiť konanie pátračov a učiť sa, takže chválim. Navyše animácia Richarda McClure Scarryho je krásna a nadčasová. Na jeho knižkách už odrástla nejedna generácia na celom svete. ()

Peenugirl 

všetky recenzie používateľa

Pozerávala som to s mojou krsnou dcérkou a ju to neskutočne bavilo, prekvapivo aj mne sa na tento serialik dobre pozeralo. Páčilo sa mi hlavne, že sú postavené tak ako bájky, na konci je vždy ponaučenie, ktoré má deti varovať pred nezodpovedným správaním. No ajkeď je to podľa mňa na tri * dám ich viac, práve kvôli tomu, že logickým a milým spôsobom učí deti správnemu správaniu. Trochu je to zamerané na malinké deti a tak to aj prezentujú, veľmi jednoduchým a pochopiteľným spôsobom. 65% plus 10% kvôli ponaučeniu :) ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama