Reklama

Reklama

We Are Family

  • India वे अरे फॅमिली
všetky plagáty

Obsahy(1)

Maya (Kajol) a Aman (Arjun Rampal) sú už tri roky rozvedení. Aman aktuálne žije so Shreyou (Kareena Kapoor) a rozhodne sa zoznámiť s ňou svoje tri deti. Zoznámenie nedopadne dobre, deti Shreyu odmietajú prijať, lebo sú presvedčené, že im ukradla ocka. Mayi v medziobdobí diagnostikujú rakovinu. Aman sa rozhodne vrátiť k bývalej rodine a pomôcť im tak prežiť ťažké obdobie. Liečenie však nepostupuje dobre a počiatočné nádeje na vyliečenie sa ukážu ako falošné. Rodina musí prijať skutočnosť, že Maya ich opustí. Žena sa rozhodne deti a Shreyu dať dokopy a zabezpečiť deťom tak rodinné zázemie i do budúcnosti. (Andrea1717)

(viac)

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekné! Spočiatku sa to javilo ako bežná rodinná komédia o rozvedenom páre (Aman a Maya) a ich troch spoločných deťoch (Aaliya, Anjali a Ankush). Keď do príbehu náhle vstupuje Amanova nová priateľka Shreya, všetko sa to začalo dramatizovať. Deti ju nenávideli, lebo im "ukradla" oca, Maya ňou opovrhovala, lebo nechcela aby sa niekto staral do jej rodiny. A tak sa príbeh rozbieha a plynie, až k nečakanej zápletke... Shreya začne pomáhať v ťažkých životných situáciach Mayi, ale tá nedokázala zniesť, že niekto získal priazeň jej detí a vznikla poriadna rivalita. Ale veľmi pekné to bolo - celkovo ten príbeh a aj spracovanie. A ako inak hlavne Kareena bola úžasná v tej úlohe Shreyi - aj keď spočiatku jej snahu nikto nedokázal oceniť, hoci robila všetko preto, aby ju uznávali všetci. Pri niektorých tých rozhovoroch a scénach som mal až slzy na krajíčku. A bohužiaľ tu bolo aj niekoľko takých trápnejších momentov (ako napr. karaoke scéna Jailhouse Rock) - práve takéto scénky trošku znehodnotili vážnosť celého filmu, takže to je jediný dôvod prečo nedávam 5 hviezdičiek. Ale aj tak ma tento film milo prekvapil, keďže hodnotenia nie sú nejaké obzvlášť priaznivé. ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Pekné a citlivo natočené, Kareena a Kajol tvorili veľmi protikladnú dvojicu žien, ktorá sa nakoniec spojila v láske k trom deťom. Táto Indická verzia sa mi páčila viac ako Stepmom s Júliou Roberts a Susan Sarandon, je taká kľudnejšia a uzmierenejšia. Hudba a piesne, ktoré zazneli vo filme, nie sú typickým príkladom piesní vkladaných do Indických filmov, ale veľmi pekne podtrhli dej a citový život hlavných postáv. Karaoke scéna v bare je tiež veľmi pekná, nakoľko ukazuje ako sa Maya pod vplyvom Shreynej spoločnosti trošku mení a snaží sa ukázať svojim deťom, že nie je len mama ale aj človek a dokáže sa baviť aj keď so smrťou kráčajúcou jej v pätách. Aman (Arjun Rampal) túto rolu zahral vewľmi pekne, neviem si predstaviť, kto by do nej sedel lepšie. Záver filmu, silno tlačí na city, možno to nemuseli tlačiť až tak ďaleko, lebo naozaj len riadne otrlý divák a necita dokáže nevyroniť slzu... ale také sú Indické filmy keď zábava tak poriadna, keď smútok tak nech stojí za to.... ()

Reklama

Reklama