Reklama

Reklama

Uvoľnite sa, prosím

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Talk show Jana Krausa, slovenská verzia jednej z najsledovanejších relácií ČT so slovenskými hosťami. (DaviD3141)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Jan Kraus je už zopár rokov úspešným moderátorom uštipačnej publicistickej talk-show "Uvolnete se, prosím", ktorú pravideľne vysielá česká verejnoprávna televízia ČT. STV si vyžiadala niektoré epizódy z tejto relácie, v ktorej pán Kraus potrápil svojich slovenských hosťov. Takmer za päť rokov existencie tohto projektu si pozval viacero Slovákov. Bola to napríklad Iveta Radičová, Milan Lasica, Kamila Magálová, Milan Kňažko a ďaľší. *** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ja som sa bohužiaľ pri tých zopár show, čo som videl, uvoľniť nedokázal. Viem, že talk show nie je primárne o humore, ale iba tak o kecaní so zaujímavými hosťami, ale čo má byť potom na tom tak zaujímavé? Jana Krausa považujem za priemerného glosátora. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Platí to, čo pri českej verzii. Humor Jana Krausa mi vždy bude vyhovovať. Škoda, že väčšina Slovákov sú jednoduchší ľudia a podobné show ich nezaujímajú, radšej budú pozerať Farmu a telenovely. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Slovenskou verzi jsem viděl jenom párkrát, ale i zde dokázal Jan Kraus udržet přijatelnou kvalitu svého pořadu. I mezi slovenskými celebritami a známými osobnostmi mám pár svých oblíbenců a líbilo se mi, jak se u něj na pověstném „gauči“ potili pod jeho jízlivými poznámkami. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Slovenská verzia úspešného Krausa. Kvalitatívne tak ako na ČT, takže škoda pre nás Slovákov že vydržal len jednu sezónu. No na druhej strane možno dobre, lebo všetkého veľa škodí. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa skoro rovnaké ako česká verzia, len z nejakými obmenami okolo a inými hosťami, opäť dobrá zábava aj keď toho už bolo možno veľa a originalitu, či zábavu to strácalo. ()

Autenticita

všetky recenzie používateľa

Pořad je přehlídkou zbytnělého ega moderátora. Ale občas se vyskytne host, který je natolik integrovanou osobností, že obvykle štiplavý moderátor, když nemá o co by se opřel, působí jako beránek. ()

Sollozzo 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála pořadů, na které se dá v televizi koukat. Jan Kraus ma odpověď na všechno, živá kapela Davida Krause pořadu sedne a výběr hostů je velmi povedený. Konečně jeden z českých "Late Night Show", u kterého člověk neusne. ()

Reklama

Reklama