Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film sa odohráva v malom mestečku. Mentálne nestála Virginia má už dve desaťročia pomer s miestnym šerifom Dickom Tiptonom. Jej syn Emmett (Harrison Gilbertson) sa správa ako jej ochranca. Počas Emmetovho pátrania po pravde ohľadom identity jeho otca si začne vzťah s Tiptonovou dcérou Jessie. (nessbeal)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak hrozne iracionálne, stupídne a trápne, že sa to dá len ťažko prekúsnuť. Aj napriek tomu, že tu hrali moji obľúbení herci, celé mi to prišlo ako z inej planéty, alebo ako vtip. Aspoň že keď sa nad tým človek s odstupom času zamyslí, tak sa na niektorých situáciách dokáže zasmiať. Napríklad tá opica v banke.... A vôbec, ten záver mi prišiel, ako by ho vymyslelo naivné dieťa. Takí hlúpi snáď mormóni nie sú, alebo hádam aj hej? Nie je náhodou autor scenára mormón? Podpriemer. 40/100 ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

poznate ten pocit, ked vypnete film a este chvilku pozerate tzv."do blba" a snazite sa vstrebat tu plejadu emocii? tak toto sa mne stalo pri Virginii. Aj napriek tomu, ze film je trosicku pritiahnuty za vlasy, ze je az absurdny, na druhej strane je neskutocne krasny, ludsky a preciteny. A toto mne naozaj staci. A ked sa k tomu pridaju este vyborne herecke vykony, tak uz naozaj nie je o com. Jennifer Connelly bola absolutne uchvatna, jej stvarnenie Virginie povazujem za jeden z jej vrcholnych predstaveni zatial. ()

Reklama

emma53 

všetky recenzie používateľa

Já na tom byla podobně jako larelay. Asi půlhodinu jsem přemýšlela, jestli nemám takovou chujovinu raději vypnout, ale nějakým zázrakem se stalo, že jsem se pak nemohla trhnout. Je to smutný a moc, ale díky hereckým výkonům, kteří to hráli bezvadně a mojí zvědavosti jak tohle může skončit, jsem to dala celé. Dustine, Dustine, dal jsi mně docela zabrat. Jsem zvědavá, s čím vyrukuješ příště...... ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Melancholický film o ženě, která je zavřená v kruhu, ze kterého není úniku. Virginia se na svět dívá skrze barevné lahve, které má postavená v oknech, a sní o životě, který jí není souzen žít. Ed Harris se stává nesympatickým zjevem, zato Emma Roberts je dívka, o které ještě hodně uslyšíme (a to ne díky Julii, ale díky Emmině hereckým výkonům a rolím, které si tahle herečka vybírá). Virginia je artový americký film, které mám ráda. ()

JannieMc 

všetky recenzie používateľa

Hola Gyus! =´) Chci napsat toto - na film mě nalákala Jennifer...to, co jsem dostala bylo mnohé: Jennifer, Ed, jiný život, barvy, opice se zbraní v ruce, láska, útěk, ale ne tak docela, pravda, vtip a bolest...a pak jsem doposlouchala a jak píše larelay: zírala jsem do blba a vstřebávala emoce.... - Bylo to šílené! A tak DOBRÉ!!! - tak šílené, že běžím od tama, ale stejně se k tomu vrácím! - a tak dobré: no, Jennifer! =´) "..Vy jste přišel sám?" "vy jste nás chtěla oba?" "Ne, to je jedno - kdo mě vyslechne, postačí..." ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Aj keď bol film natočený v roku 2010, do kín sa dostal až v máji 2012. (martin1m2)
  • Ed Harris (Richard) a Amy Madigan (Roseanna) netvoria manželský pár len vo filme, ale aj v reálnom živote. (eldina)

Reklama

Reklama