Reklama

Reklama

Galaxy Invader

  • USA The Galaxy Invader

Obsahy(1)

Mimozemšťan je pronásledován bandou opilých vidláků, kteří ho viděli havarovat s vesmírnou lodí. (JasonCZ)

Recenzie (4)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nedostal som čo som čakal. Dohlerove filmy zrejme s pribúdajúcim časom stále viac a viac zanedbávali ako takú guilty pleasure trashovitosť nasadenú jeho hitom THE ALIEN FACTOR a stávali sa už len zle natočenými a zahranými bijákmi. Najväčším zdrojom diváckej nezaujatosti, je tu nuda. ()

TERRORDROME odpad!

všetky recenzie používateľa

Od Dohlera už som videl Nightbeast a toto ponúka ešte extrémnejšiu formu toho istého. Na zemi pristane emzák v podobe zmutovaného horára idúceho na karneval ( proste zelené gumené čudo s imbecilnou držkou ) a funiac sťa by úchyl si to hneď nasmeruje do nejakej pivnice. Ďalší dej ma ale prekvapil, lebo aj napriek názvu nie je tento ufónec vraždiaci zloduch, ale skôr taký chudák E.T čo mal tú najhoršiu smolu v galaxii keď pristál v agresívnom americkom buranove kde niet nikoho kto by nemal mozog dokonale vypálený celoživotným slopaním lokálnych samohoniek. Vidláci na čele s maníkom v sexy tričku s veľkým vetracím otvorom na hrudi nelenia a vyrazia s výkrikmi "ííííhááááá" na lov, mimáka spacifikujú a hodia zviazaného do garáže. Ak môžem súdiť aj na základe Nightbeast, tak Dohlera vlastne samotný motív návštevníka z vesmíru nezaujíma tak ako náhľad do života vymletých vidloameričanov ktorým venuje hlavnú pozornosť. Jasné, sú tu nejaké treťotriedne prestrelky kde ufónko stojac ako stĺp nulového napätia vypáli nejaké svetlice zo svojej pištoľky, ale najväčší badass motherfucker a hlavný záporák je onen sexoš v tričku s dekoltom, ktorému od začiatku statočne zadrbáva. Vôbec naj scénou filmu je záver kde ho tá starká tresne pažbou pušky po gebuli a následne vidíme srandovnú bábku badajúcu z útesu. Občas som si nebol istý či to celé nemá byť proste sranda, ale podľa mojich skúseností o tom pochybujem, ten film je totálny idiotský šit a nie je tak zábavný aby som dal niečo viac než odpad. ()

Reklama

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Film kategorie C-, kteremu opravdu nelze udelit nejake seriozni hodnoceni, a tak krajni varianta "odpad nebo 5 hvezd" se jevi jako jedina moznost... Nicmene ja presto zustanu u prumeru, protoze na to jak je to silene, tak je to vlastne svym bizarnim zpusobem zabavne. Nejvetsi "trik" je chlap prevlecenej do zelenyho obleku, jakoze mimozemstan. Jinak je to samy redneck, chlast, pusky a holky v kratasech. Naivni, amaterske, levne. :) ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Dohler natočil další sračku která hraničí se silným amatérismem ale opět se mi to líbilo, tentokrát ne jako další Dohleorvy filmy, ale i tak se jedná o zábavnou koninu. Mimozemšťan ztroskotá a zanechá za sebou jakousi kouli. No a tu najdou vidláci. Překvapilo mě že mimozemšťan není takovej hajzl jako většina těch vidláků, kteří chtějí jen zbohatnout. Takovej trochu ET :-) Nicméně vše je špatně. Herci jsou neskutečně tupí, maska levná a hudba amatérská. Nicméně je to aspoň zábava. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama