Reklama

Reklama

Červené ruže

(seriál)
  • Česko Červené růže (viac)
Telenovela / Dráma
Nemecko, 2006, 3 656x45 min

Scenár:

Andreas Kaufmann, Jörg Brückner, Oliver Ossege, Chris Schwotzer (viac)

Hrajú:

Judith Hoersch, Kim-Sarah Brandts, Christoph Kottenkamp, Saskia Valencia, Falk-Willy Wild, Janette Rauch, Beat Marti, Maria Fuchs, Christoph Mory (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Obsahy(1)

Je možné začať nový život aj po štyridsiatke? Šarmantná Petra Vás o tom presvedčí v skvelej nemeckej telenovele. Petra dosiahla všetko po čom vždy túžila - šťastné manželstvo, dve krásne dospievajúce dcéry a nádherný dom. No jej predstava o dokonalom živote sa po odhalení manželovej nevery v momente zrúti ako domček z karát. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak máte tak polroka života navyše, a dokážete ho stráviť bez spánku, tak si pustite tento nezmysel. Presne toľko by vám totiž trvalo pozrieť si celý seriál, a to mu ani po 10 rokoch stále nie je koniec. Tu je nutné pozmeniť informáciu v záložke. Rote Rosen majú už celkovo cez 2350 častí. Strašné. zdroj: https://de.wikipedia.org/wiki/Rote_Rosen ()

janmanas odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečná estráda různorodých herců sháněných napříč různými castingy svědčí o celkové kvalitě snímku. Po shlédnutí pár epizod okamžitě zjistíte, že ačkoliv neuvidíte tento snímek déle než týden, vůbec nic nového se nestane a o nic taky nepřijdete, protože seriál je nekonečně nastavován a schválně prodlužován. Jen v opravdové nouzi a to ještě při částečné slepotě. I nuda je zábavnější než tohle. ()

Reklama

Galéria (23)

Reklama

Reklama