Reklama

Reklama

Miesto činu - Season 27 (1996) (séria)


Frankfurt - Piatkový vrah (S27E03)

(epizóda)
  • Česko Frankfurt - Páteční vrah (viac)

Obsahy(1)

Piatok je vo Frankfurte kritickým dňom pre všetky plavovlásky. Môžu sa totiž stať ďalšou obeťou masového vraha.
Na frankfurtskej ulici leží telo zavraždenej nemocničnej sestry. Na tom by v rušnom veľkomeste nebolo nič mimoriadne, keby... Keby nebol piatok a obeť plavovláska. Je to už štvrtá obeť „piatkového" masového vraha. Polícia má však len málo stôp a počet obetí ustavične narastá. Ďalšou je Lisa Drosteová, ktorá sa večer vracala z nácviku v tanečnom súbore, kde tancuje aj zakríknutý predavač hudobných nástrojov Helmut Seiffe. Je Lisa skutočne obeťou „piatkového" vraha, alebo vraždu niekto zakamufloval, aby tak vyzerala? Komisár Brinkmann a jeho asistent Robert Wegener nemajú veľa času... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

DDT 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Těžko lze očekávat něco od německého seriálu, ale když policie jde v noci (!) navštívit dva podezřelé a náhodou je načapá na zahradě jak právě vykopávají ze země vražednou zbraň, to je i na mě trochu moc... Dvě hvězdičky jsou za hnusáckého prodavače hudebních nástrojů a za místy (tam, kde se nevyskytují rozšafní vyšetřovatelé) celkem vydařenou hororovou atmosféru. ()

Slimak 

všetky recenzie používateľa

Celkem zdařilá ponurá epizoda ve které se mrknem, kterak probíhá pátrání po tzv. "pátečním vrahovi"...protože měl pouze v pátek volno v práci:-)50% a skvěle nechutný Manfred Zapatka jako vrah...neurazí. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama