Reklama

Reklama

Vzrušující reportáž mladého novináře, který odhalil existenci uzavřeného světa brutality a násilí. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

anderson

všetky recenzie používateľa

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: ÚPF = I./ 1983 - réžia českého znenia (ÚPF Praha) = Pavel Klemens --- Glatzedera dabuje Ladislav Županič, Alicju Jachiewiczovú dabuje Alena Procházková (29.7.2009) ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

....typický film z produkcie NDR z rokov minulých....miesto deja nejaká latinskoamerická krajina,bývalí nacisti,spolupracujúca domáca štátna moc,neohrozený hrdina z radov komunistov,tu aspon za spolupracovníka má komunistu-ak on už nie je...,no a príbeh samozrejme končí s tým,že zlí ostanú tentokrát nepotrestaní,ale boj bude pokračovať až to konečného víťazstva...ale to niekedy v budúcnu.....nie zlé,ale.... pripomienka dôb minulých.....moja zaujímavosť:Spoluautorka scenára Eva Steinová ,ktorá v rokoch 1965-67 pracovala ako dopisovateľka televízie NDR v Južnej Amerike tvrdila,že námet vychádza zo skutočných udalostí. (dyfur) ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Spoluautorka scenára Eva Steinová, ktorá v rokoch 1965-67 pracovala ako dopisovateľka televízie NDR v Južnej Amerike, tvrdila, že námet vychádza zo skutočných udalostí. (dyfur)

Reklama

Reklama