Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Susan a Steve Irelandovi úzkostlivě plánují čtvrté výročí svatby, když nečekaně dorazí tchýně a vše překazí. Následuje série nedorozumění, která vede Susan k přesvědčení, že jí je muž nevěrný. Chce se dát rozvést, čemuž se snaží manžel za každou cenu zabránit, třeba i za cenu předstírání nepříčetnosti. (IQ Tiqe)

Recenzie (4)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Začátek otravný. Představte si, že se vám na výročí svatby nakvartýruje do bytu tchýně. To mě nebere. Ale objeví se bývalá milenka, něco se semele, a pak se zas něco semele... Zkrátka děj je to rychlá crazy komedie s absolutně nepředvídatelným dějem a zábava jde postupně stále nahoru. # [viděno: TV, 2.0->5.1, EN sub] # příběh 7 | humor 6 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 7 ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Konecne do prdele. Rok 1941 bol na vojnove udalosti Druhej svetovej bohaty, no a reziser Jack Conway sa rozhodol  ze natoci slusny film, kde nie je ani zmienka o vojne. Navsteva svokry - o tom je tento film a hlavne o tom, ako vznikaju klebety a nedorozumenia pocas navstevy. Kulisy su na rok 1941 vyborne, herci sa poctivo snazia o to, aby mali co najnormalnejsie dialogy, podla mna sa uzkostlivo vyhybali udalostiam Druhej Svetovej. maloco  je kvalitnych americkych komedii stvorenych aj pre europskeho divaka, tuna ako divak som sa viackrat usmieval pri ich klebetach a nedorozumeniach  a par krat od srdca zarehotal, ako kon  : 84 % ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Dalsi komedie zalozena na "manzelske" dvojce Myrna Loy & William Powell...po druhem zhlednuti zvysuju o jednu hvezdu, ponevadz je fakt, ze tato strestena komedie nenudi a patri k tomu lespimu v zanru. Potesila ucast Gail Patrick a muze nenapadnych roli - Elishy Cooka Jr., kteri oba patri k mym oblibencum... ()

Reklama

Reklama