Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor Raimondi (Fernando Lamas) je hlavou mafiánskej skupiny, ktorého súdia za nelegálne stávky. Kriminálu sa vyhne len vďaka skvelej obhajobe svojho právnika Steve Latimera (William Powell). Po procese sa zoznámi s jeho dcérou Jean (Elizabeth Taylor) a je ňou okúzlený na prvý pohľad. Rozhodne sa prenajať si dom v mestečku, kde Latimerovci bývajú a začne Jean dvoriť. Tá po chvíli začne jeho city opätovať, čo ale nie je po vôli jej otcovi, ktorý veľmi dobre pozná Raimondiho zločineckú minulosť a neverí, že sa takýto človek dokáže zmeniť... (Dale)

(viac)

Recenzie (2)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Lacne vyzerajúce béčko, ktoré celý čas kĺže iba po povrchu, ale vďaka vcelku zaujímavému nenáročnému námetu a krátkej stopáži ma nenudilo. Mladučká Taylorová s nevkusným kratším zostrihom je väčšinou za peknú tváričku. Taká jednohubka s nepredvídateľným koncom, ktorá neurazí. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Pruhledna, natahovana konverzacka s pohlednou mladou Liz. Dej dostatecne popisuje imdb: "Attorney's daughter falls for one of his gangster clients..." Neni nutno videt. ()

Reklama

Galéria (29)

Reklama

Reklama