Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dany balancuje mezi spravedlností a milosrdenstvím. Jaime zatěžuje Brienne otázkami své cti. Zatímco Jon shání dobrovolníky, Bran, Jojen, Meera a Hodor konečně nacházejí přístřeší. (HBO Europe)

Recenzie (19)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dozvieme sa, kto otrávil Joffreyho a osobne ma táto odpoveď prekvapila a dokonca mi spravila aj radosť, pretože v tom nebolo iba suché politikárčenie, ale emócie spojené s racionalitou. Stred epizódy je takzvané štandartné GoT, až k záveru, ktorý má hustú fantasy atmosféru a zmrazí nielen protagonistov, ale aj divákov. Inak ide celkovo o temnejší diel a dúfam, že temný bude aj zvyšok celej štvrtej série. ()

Dusty56 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hned na začátku se dozvíme, kdo otrávil Joeffryho. Možná mě to trochu zklamalo, doufal jsem, že to bude někdo důležitější nebo že bude mít lepší důvod. Cersei nastupuje na Joeffry místo jako pro mě nejvíc neoblíbená postava. John Snow si našel novýho "kamaráda", kterýho známe z dřívějška. Linie na Severu mě baví míň a míň. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to vláčne, je to rozťahané a stále ma to nebaví.. Kedy to konečne príde a budem na to závislí ako ľudia okolo mňa? Už asi nikdy. Pre mňa opäť epizóda plná hluchých miest.. Akurát sa teším na stret Johna Snowa a tamtých darebákov ktorí odsekli ruku Jaimemu. Nemal som ho rád ale po čase som si ho obľúbil. ()

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvela invázia do nového mesta v podaní mladej Targerianky a jej vysporaidanie sa so zlými ľuďmi. Človek akosi cití s jej počínaním akúsi satisfakciu a drží jej palce. Je to jej krásou? Možno aj... John Snow zabojoval pre dobro vei a vyšší cieľ, riskuje život a ani nevie koho ide oslobodiť. Magické zakončeni diela mi nechalo husiu kožu na tele... Dej sa tu vliekol a takmer nič sa nestalo, iba sa ohrivala polievočka, no i tak sa to dobre pozerá. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ohodnotil jsem díl čtyřmi hvězdičkami hlavně kvůli rozhovorům mezi Jaimem a Bronnem a Tyrionem a Brien, kvůli závěrečné epizodě a kvůli některým pasážím Daenerysina lincolnovského tažení. S Jonem jsem se už tradičně nudil, Brandonova linie je pro mě přímo otravná a zbylé rozhovory mi připadaly zbytečné. ()

Galéria (79)

Reklama

Reklama