Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 4 (2014) (séria)


Zbaveni okovů (S04E03)

(epizóda)
  • USA Breaker of Chains
USA / Veľká Británia, 2014, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion zvažuje své možnosti. Tywin mává olivovou ratolestí. Sam si uvědomuje, že na Černém hradě není bezpečno a Jon přichází s odvážným plánem. Ohař učí Aryu, jak se věci doopravdy mají. Dany si vybírá svého šampiona. (HBO Europe)

Recenzie (18)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Niet nad to rozdať si to s vlastnou sestrou pri mŕtvole vášho spoločného syna... Tvorcovia GoT nemajú žiadne limity, čo je síce chvályhodné, ale pri vyvražďovaní dedinky osobou, ktorú sme mali dlhodobo za viac menej kladnú, to už myslím prehnali. Vo finále je ale poznať, že asi pribúdajú peniažky do rozpočtu a tak sme boli svedkom celkom slušnej veľkolepej scény. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda vůbec nebyla špatná, Ohař byl mou oblíbenou postavou po celou dobu, ale s postupujícím časem mě baví stále více. Ani nevím, proč se mi při jeho sledování vybavil Terminátor 2 a učení starého kyborga novým kouskům. Po delším putování dostává zase Daenerysina dějová linie šťávu a snad to ožije i na Zdi. ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí díl série je trochu delší než je obvyklé, ale z hlediska dikce tempa vyrovnaný a drží se silného tématu minulé epizody a dle očekávání pokračuje v rozvíjení paranoie kolem vraždy krále. Daenerys ke konci předvádí opět svoje one woman show, kdy si podmaní další monstrózní město rafinovaným a sebevědomým způsobem. ()

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľa ľudí za joffreym neplakalo...no a Lanistrovci súrodenci si to rozdajú prakticky kdekoľvek. V Kráľovskom prístavisku sa kujú plány. Tyrion si zachováva zdravý rozum aj keď je zajatý. Nelogický masaker v dedine zrodil novú postavu. Khalisie sa nezaprie...ide si pekne po svojom, pekne za svojím. Dej sa skor vliekol...Bol to skôr taký oodychový diel, niečo ako ticho pred blížiacou sa búrkou, oktorej len tušíme... ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda ktorá ma na prekvapenie celkom bavila. Moment kedy je z vraždy Kráľa Joffreyho nastala paranoja a každý jeden človek ktorý na tej inkriminovanej svadbe bol sa automaticky stáva podozrivým. Veľmi zaujímavo rozohraná hra avšak predpokladám, že skončí tak trápne ako aj ostatné predtým. Dúfam, že sa mýlim. ()

Galéria (63)

Reklama

Reklama