Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá ovdovelá zverolekárka Marita Engströmová (Suzan Anbeh) sa rozhodne prijať pracovnú ponuku láskavého chovateľa koní Mariusa Bengtsona (Stefan Gubser) a spolu so svojím deväťročným synom Justusom (Valentin Wilczek) sa presťahuje zo Štockholmu do Hallbergu, kde chce prevziať tamojšiu osirelú veterinárnu ordináciu a starať sa i o Mariusov žrebčín a ostatné zvieratá. Jedného dňa Marita v lese natrafí na zraneného psíka. Ukáže sa, že chlpáč patrí svojráznemu samotárovi Paulovi Sommerfeldpvi (Thure Riefenstein), ktorý ľuďom z okolia pomáha s daňovými priznaniami, no inak sa ich skôr stráni a žije utiahnuto, ďaleko od všetkých, hlboko v srdci lesa... Na Maritu síce drsne príťažlivý zálesák urobí veľký dojem, no jeho nevľúdnosť ju odradí od akéhokoľvek pokusu bližšie sa s ním zoznámiť. Krátko nato ju nečakane navštívi jej otec Stieg Musiol (Michael Greiling), slávny univerzitný profesor z veterinárnej fakulty – ešte prekvapivejší ako samotná jeho návšteva je však fakt, že prišiel sám, bez Maritinej mamy Elin (Ingeborg Westphal) a ani za svet nechce povedať, čo sa medzi nimi pokazilo... Vytúžený nový začiatok v idylickom Hallbergu sa tak začne uberať úplne iným smerom, než v aký Marita dúfala. Nielenže totiž odhalí inú, dosiaľ nepoznanú stránku svojich rodičov, ale tiež zistí, že Paul vo svojom tmavom dome ukrýva mnohé tajomstvá, z ktorých jedno je, žiaľ, úzko späté s jej vlastnou minulosťou... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

bobo7171 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

na vsetkych sfilmovanych srackach z pera Ingy Lindströmovej, sa mi paci jedine to, ze ked pridam hodnotenie klesne percentualne o jeden bod. no a aby som bol aj objektivny, priznam sa ze videl som niekolko sfilmovanych pribehov, bohuzial (nastastie!!) som ani jediny nedopozeral a ked som sedel vedla polovicky, reklama bola pre mna vykupenim. proti gustu ziaden disputat, no tieto diela jednoznacne uberaju znacnu cast zivotneho ciklu kazdeho priemerneho (mozno aj hlboko podpriemerneho) cloveka, jednoznacne tvrdim ze cigarety urcite menej skodia zdraviu ako tieto utopisticko nerealno dementne pribehy... ()

pupidup 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

já bych to tak tragicky neviděla. Záleží na tom, co chcete. Pokud chcete příjemně a nenásilně relaxovat po nedělním obědě...a kochat se překrásnou přírodou, tak vřele doporučuji! ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama