Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana žije v šťastnom manželstve, ale iba do chvíle, kým nezistí, že Sven jej je neverný. Je zúfalá, netuší čo bude robiť a so Svenom odmieta komunikovať. Rozhodne sa vyhľadať svoju sedemnásťročnú dcéru Linu, ktorá trávi leto v Liljasee. Dcére nič neprezradí, nepríjemnú skutočnosť si nechá pre seba, pretože jej nechce kaziť prázdniny. Snaží sa na bolestnú situáciu nemyslieť. S Linou si vychutnáva krásy okolitej prírody, zoznamuje sa s miestnymi obyvateľmi, vrátane Pea, sympatického a ambiciózneho mladého farmára, ktorý je dodávateľom ovocia a zeleniny v širokom okolí. Hanu tento muž od začiatku priťahuje. Vznikne medzi nimi priateľstvo, ktoré rýchlo prerastie do lásky. V momente, keď Hana nájde svoj vlastný pokoj a je pripravená manžela opustiť, objaví sa v Liljasee, aby ju požiadal o odpustenie a všetko urovnal... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Báječná romantika na sváteční dopoledne. A ta nádherná příroda. A losi, to se jen tak někde nevidí. Neviděla jsem ještě lepší film ze série Ingy Lindström. A navíc konec je hodně napínavý. ()

Reklama

kotasbk odpad!

všetky recenzie používateľa

Konec už víme po první minutě filmu. Ženský zamyslete se nad sebou, jestli jste vážně takové piče nebo to jen děláte a sledujete takový sračky. ()

Ev.D. odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto klišoidní záležitost, ovšem nemůžu nezmínit jméno hlavního hrdiny. Pér je dost zajímavé a navíc skloňování typu ,,mezi Pérem a mnou je konec" jsou naprosto odrovnávající. :') ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama