Reklama

Reklama

Minulosť ťa dostane: Nechaj ma žiť!

(TV film)

Obsahy(1)

Kim Furst riadi SUV, má kariéru, milujúceho manžela a krásneho syna. Ale keď jej ex - manžela Lawrencea Gellera pustia z väzenia, je nútená čeliť minulému životu, na ktorý by najradšej zabudla. Lawrence ju začne sledovať a vydierať, aby mu pomohla ukradnúť štvrtý najväčší diamant na svete, počas výstavy v múzeu kde pracuje jej manžel. Svoju rodinu vystavuje nebezpečenstvu, keď sa rozhodne spolupracovať s agentmi FBI Goodwinom a Windsorom. Počas prepadu zistí, že agenti nie sú tými, za ktorých sa vydávajú. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Joppo88 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem za čo by som mal dať tejto "duchaplnej" zlátanine čo i len jednu, jedinú hviezdičku... Sám sebe skladám poklonu, že som to dopozeral... ()

Reklama

Naby odpad!

všetky recenzie používateľa

Paradni film na zehleni. Teda alespon pokud jste nuceni jako ja porad koukat na zehleni a zvuk si date v cinsitine (ktere nerozumite). Uz obsazeni serialovych hercu napovida, ze pujde o nadprumerne kvalitni film. Filmovy scenar v hlavni roli s holkou, ktera ma byt super atleticka a inteligentni a pritom je celkem tvar buchta a zapomene na uplne zakladni veci. Jo fakt vtipny :-). Celkem 0,4*, takze se smele tomuhle filmu vyjnete. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama