Reklama

Reklama

NCIS: Los Angeles

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba L. A. (viac)
Ukážka z filmu 104
Krimi / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrajú:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (viac)
(ďalšie profesie)

Série(14) / Epizódy(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(viac)

Videá (205)

Ukážka z filmu 104

Recenzie (94)

mikosuo 

všetky recenzie používateľa

Klasicke NCIS nepozeram ale uz davnejsie som par dielov na markize zhliadol a pobavilo to stale. Ale tento spin-off je uplne iny cakal som aspon nejaku podobnost no okrem nazvu NCIS som tam nic take nevidel. Ta zakladna je priserna. Ked som videl prvy zaber z vnutra ako prve ma napadlo ze mi to pripomina trh kde sa predava oblecenie :) Obcas tam bolo aj nieco vtipne. Herci celkom sympaticky i ked je ich tam v tíme nejak vela(aspon mne sa zda). Pozeralo sa to dobre a dufam ze do buducnosti sa to zlepsi (nech sa prestahuju do lepsej budovy). Po prvej epizode 3* Sledovanost:1.cast 18,9 mil., 2.cast 17,9 mil., 3.cast 16,5mil., 4.cast 15,8mil. 5.cast 17 mil., 6.cast 15,5mil. 7.cast 15,0mil., 8.cast 16,6mil., 9.cast 15,2mil., 10.cast 17,1mil., 11.cast 18,3mil., 12.cast 15,8mil., 13.cast 17,6mil., 14.cast 16,6mil., 15.cast 17,8mil., 16.cast 15,1mil., ()

BaseDallas 

všetky recenzie používateľa

Krásna Daniela Ruah je asi jediným ťahákom tohto inak stupídneho výmyslu. Uznajte, 50 kilová modelka prehadzuje cez plece 100 kilových chlapov ako na bežiacom páse, vyslúžilí teenageri technicky supportujú supertajné akcie a celé to má pod palcom ex-agentka Linda Hunt :). Chvíľami sa seriál tvári ako strašne vážny, na druhej strane sa postavy neustále snažia odľahčovať situácie jednoduchším humorom pre masy. Je to čistá zábava, niekomu sadne, niekomu nie. Som ten druhý prípad, ale ako kulisa k browsovaniu po nete je to skvelé. - "Je to ruský spiaci agent!!!" :))) ()

Reklama

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Uau. Celkom milé prekvapenie. Na pôvodné NCIS to síce nemá ani z ďaleka, ale že to bude mať až takú dobrú úroveň, to som nečakal. Rozhodne viac ako vydarený spin-off. Dokonca nájdem aj jedno pozitívum voči NCIS, vo forme poňatia seriálu ešte akčnejšie ako pôvodu. Pokusy o žart síce občas viaznu, ale tak predsa len seriál je ešte len v začiatkoch (hodnotím po prvých 2 dieloch). Poteší aj (síce len malá) účasť starej známej tváre (objavuje sa tam riaditeľ NCIS Vance). Za zmienku stojí zaujímavá centrála s dotykovým ovládaním a tá malá pani, nazvime ju Q, ako vystrihnutá z bondoviek. Ako fanúšika pôvodného NCIS ma seriál určite veľmi zaujal, aj keď moc spoločného to spolu nemá. Povedal by som, že seriál má našliapnuté stať sa mojim obľúbeným. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Veľmi mám rada NCIS a tak, napriek tomu, že po piatom dieli som na tomto spin-offe nič zaujímavé neobjavila, ešte chvíľu zotrvám a pozriem si aj ďalšie diely. Ak však seriál nezíska trochu šťavy, viac ako tri diely to asi nebudú.__Po celej prvej sérii: stále je LA slabšie ako pôvodné NCIS, ale dá sa celkom fajn pozerať.__2. séria: buď sa neuveriteľne zlepšili, alebo som si zvykla, lebo už sa mi NCIS:LA dosť páči. Obzvlášť detektív Deeks je awesome :-) ___ 168. séria (či koľká): vždy som vedela, že je to povrchný seriál, ale čím viac, tým je to do očíbijúcejšie. Obzvlášť mi lezie na nervy, ako strašne vážne sa berú Sam a Cullen - áno, všetkým je nám jasné, akí ste úplne mega super cool, ale možno by aj niečo nemusel byť terorisický útok/koniec sveta. ()

Pedro Morales 

všetky recenzie používateľa

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

Galéria (3 112)

Zaujímavosti (38)

  • Televízny reportér Dave Lopez, ktorý informoval o teroristickom útoku, je skutočným reportérom Channel 2 News spoločnosti CBS. V epizóde teda hral sám seba. (koba)
  • Epizóda je venovaná Davidovi Bellisariovi, ktorý 22.7.2020 prehral boj s nádorom mozgu. David Bellisario, syn Donalda P. Bellisaria, bol dlhodobým producentom seriálov JAG (v rokoch 2000-2005), NCIS (v rokoch 2003-2009) a napokon NCIS: Los Angeles (v rokoch 2009-2019). (koba)
  • Keď agentka Kensi Blyeová (Daniela Ruah) vchádza do hausbótu, v pozadí vidieť zelené kroviny. Zo záberov použitých v predošlých epizódach však zreteľne vidno, že hausbót sa nachádza na vode, a v okolí nerastie žiadne zelené rastlinstvo. (koba)

Reklama

Reklama