Reklama

Reklama

Štvornohý detektív Kalle

(seriál)
  • Nemecko Da kommt Kalle
Rodinný
Nemecko, 2006, 45 min

Hrajú:

Julius Römer, Katharina Schubert, Markus Knüfken, Mike Hoffmann, Christine Schorn, Bernd Tauber, Astrid M. Fünderich, Michael von Rospatt, Rainer Strecker (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Jeden pes, skupina detí, humor a napätie – toto všetko je prítomné v seriáli o psom detektívovi Kallem. Teriér Kalle je zvedavý za každých okolností a rád pchá nos do záležitostí iných ľudí (alebo psov). Našťastie, v rodinke, ktorá ho vlastí, sa nájde policajtka aj novinár, čo je ideálne prostredie pre vyšetrovanie. Tina má neustále pozitívny prístup, svoju rodinu a deti nadovšetko miluje a má vo zvyku odpúšťať rôzne pochybenia – to však neplatí v práci, kde je veľmi prísna. Stefan pracuje z domu, takže jedným okom vždy sleduje, do čoho sa deti a Kalle práve púšťajú. Hoci Kalle nie je policajný pes, jeho zmysly sú ostré a často dokáže odhaliť aj to, s čím si trénované psy nevedia dať rady. (Incantator)

(viac)

Recenzie (1)

stacey99 

všetky recenzie používateľa

keď si niečo pozriem len preto, že je tam rozkošný hafan a o ničom inom nemám ani páru, tak asi nebude všetko s kostolným poriadkom ()

Galéria (61)

Reklama

Reklama