Reklama

Reklama

Kurokami: The Animation

(seriál)
  • Japonsko 黒神 The Animation (viac)
Japonsko, 2009, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Predloha:

Lim Dal-Young (komiks), Park Sung-Woo (komiks)

Kamera:

Naojuki Wada

Hrajú:

Daisuke Namikawa, Noriko Šitaja, Sajaka Óhara, Nozomi Sasaki, Šizuka Itó, Aja Hisakawa, Kether Donohue, Juki Masuda, Rina Sató, Jukana, Satoši Hino (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Obsahy(1)

Každý človek má vo svete dve identické kópie. Všetci traja spolu zdieľajú energiu a šťastie, keď sa však dve kópie stretnú, musia zomrieť. Posledný z trojice, ktorý má väčšie šťastie, potom dokáže absorbovať ich šťastie a žiť ďalej. Kvôli rovnováhe systému existujú bytosti Mototsumitama, s jednou z ktorých sa zapletie hlavný hrdina Keita Ibuki. Od tejto chvíle je nútený bojovať nielen o svoj, ale aj o jej život. (Chinese Ashio)

(viac)

Recenzie (2)

Chinese Ashio 

všetky recenzie používateľa

Hlavný hrdina, Keita to nemá v živote ľahké. Jeho matka zomrela keď bol ešte malý po tom, čo stretla svoje dvojča. V čase keď je Keita tínedžer stretne dievča menom Kuro, ktoré mu prinesie ešte veľa problémov. Stručný popis tohto anime (reči o dvojníkoch som vynechala). Stačí vám vidieť asi 3 epizódy a pochopíte princíp, na ktorom je toto anime založené. Nie je to nič moc. Keita je absolútne rovnaký ako všetci "obyčajný" hlavný hrdinovia. Kuro... to je ťažký oriešok. V boji sa tvári ako neviem-aká drsňáčka, hoci väčšinou dostáva na frak. V skutočnosti je to milé (ani moc nie) dievča, ktoré je dosť hlúpučké (naozaj dosť) a veľmi rada je (naozaj, ved každá druhá scéna s ňou je o jedle...). Opening nebol nič moc a ending taktisto. Grafika... na rok 2008 primeraná. Inak - nudné, nedobre spracované, hoci najskôr som si myslela, že ten nápad o dvojníkoch bol dobrý. Bohužiaľ dopadlo to ako dopadlo a ja dávam 1*. ()

JohnyTrava 

všetky recenzie používateľa

Nie! Nie! Nie! Celé zle! Nepodarkom sa snažím väčšinou vyhýbať, no tentokrát sa nezdarilo. Už po nie moc vydarenom začiatku som len s povinnosti pozeral ďalej a až na 2-3 podarené veci som sa prevažne nudil. Takže za prvé s Kurokami vôbec nemali spraviť anime ale skôr bojovú hru (ideál na moje DSi :)), kde máme pekné synchro plagáty (synchro ala mahó sódžo ma vždy rozosmialo), a neustále boje, ktoré často prichádzajú náhodne, pretože tam človek pochopí neustále opakovanie sa grafických prvkov a grindu postáv. No ale pri anime, kde touto vlastnosťou disponujú aj vedľajšie postavy a neváhajú ju použiť (a bojuje sa stále), to vyzerá tak, že niekedy pozeráte len ich premeny (čomu som nechápal, že nestačilo to ukázať raz, ale oni to cpali pred každého nepriateľa). Čo ma ešte zarazilo boli niektoré postavy, akoby z iných seriálov (Steiner-FMA?...). Ono samotné postavy neboli žiadna sláva (aj keď netradičný postoj Keita z úvodu bol zaujímavý, ale načo keď aj tak bude mäkkýš, stratilo to svoje čaro), prevažne načrtli nejakú zaujímavosť ale nedotiahli to, ale na druhej strane aspoň som nemusel trpieť +100 bočných dielov :D(OVA tiež žiadna sláva, čakať na pointu po titulkoch ma už omrzelo). Čo jediné bolo vcelku v pohode bola hudba, ktorá bola bojovke na mieru. Takže nakoniec tu máme 5 bodov, s tým že som privrel oči a dal do popredia Reishinov príbeh (snáď jediná zaujímavá časť). ()

Reklama

Galéria (22)

Reklama

Reklama