Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Salem County je malé ospalé americké mestečko, kam práve prichádza skupina filmárov, aby tu natočila ďalšiu epizódu úspešnej reality šou venovanej práci policajtov. Ich úmyslom je stráviť jeden celý deň v spoločnosti mužov zákona a zaznamenať ich každodennú rutinu. Vo chvíli, keď dispečerka na policajnej stanici obdrží zmätený telefonát a odvelí hliadku na adresu, z ktorej bol vyslaný, sa však všetko zvrtne. Vyslaná policajná hliadka objaví v dome päť mŕtvych tiel a dievča, ktoré masaker prežilo. Privolá preto policajné posily vedené šerifom Bridgem, s ktorým dorazí aj dvojica filmárov Kayla a Dave. To, čo zažijú, sa vymyká ich chápaniu... (beso74)

(viac)

Recenzie (5)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Počas natáčania policajnej reality show v malom mestečku je jednotka privolaná k zdanlivo rutinnému prípadu domáceho násilia. Keď sa však do domu dostanú, vypukne zombie peklo. Veľa som od tohto hororu nečakal, už len preto, že tých zombie nezávislákov vychádza pomaly niekoľko za týždeň a väčšina z nich stojí za prd. Tento však našťastie nie a hoci má neistý rozbeh, postupom času ma chytal čoraz viac a počas záverečnej vybíjanej som sa už vyložene bavil. Navyše je to vcelku slušne natočené, má to viacero známych tvárí z nielen hororového sveta a plynie to svižným, akčným tempom, ktoré v tomto prípade nie je na škodu. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Dementná démonická prkotina, ktorá sa vôbec neberie vážne a z ktorej síce cítiť radosť tvorcov ako aj mnohých známych hororových tvárí, ale tá bude najskôr omnoho väčšia ako divákova. Teda aspoň v mojom prípade to tak je. Dej úplne infantilný, celú hodinu a pol sa dívame len na to, ako sa skupinka posadnutých postáv navzájom likviduje. Navyše je to podané v akčno-komediálnom štýle, čo mi nevyhovuje už vôbec. Krvi a gore je však dostatok, tak aspoň niečo. Len keby ma to ešte tak dokázalo aspoň trochu osloviť... ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

Niekedy to dobre začína a zle končí, inokedy to zle začína a na konci sa všetko k dobrému obráti a niekedy je tu film ako tento tu. Dej sa zasekol v akomsi začarovanom kruhu, a tak sa divák spolu s dievčinkou vyzerajúcou ako Červená čiapočka, ktorej sa len tak mimochodom pravdepodobne stratil kabátik a tak jej hrdý Mao požičal z nezištných dôvodov čínsku vlajku, strážcami zákona a filmovým štábom v počte 2 kusy neustále (okrem prvých asi 15 minút) pohybuje v bludnom kruhu pozostávajúceho z nekoordinovaných presunoch v smere do domu a následne z domu von. Vo svojej podstate proti opakovaniu nemám žiadne výhrady, veď sa vraví, že opakovanie je matkou múdrosti, ale čo je veľa to je veľa, keď sa to zopakovalo už asi 7. krát prestalo ma baviť sledovať stupídne správanie sa policajtov, filmárov i princezničky s čínskou hviezdou na chrbáte. Tá jediná hviezdička (mimo tých spomínaných na chrbáte dievčiny) je za Michaela Berrymana v úlohe Šialeného Earla, žánrového veterána známeho z pôvodnej verzii HORY MAJÚ OČI (1977), ktorý si svoje vystúpenie vyslovene užíval. Horkým sklamaním je vystúpenie inej hororovej legendy, Tonyho Todda, jeho kapitán Jackson naskočí do rozbehnutého vlaku až niekde v 57. minúte, vycedí zopár drsných hlášok a.... pozrite si to radšej sami... P.S. Za zmienku ešte stojí účasť člena chlapčenskej skupiny *NSYNC, Joey Fatoneho v úlohe kameramana. ()

Dellamorte

všetky recenzie používateľa

Mierne síce nadhodnotím, no máleňkovo mi vadila tá vysoká koncentrácia humoru, vysmiata som bola do LCD úsmevu, aj keď sa ZreinkarnovaLa pseudoikona Tonyho Tod-dé. DeNucci / TheNudí , pretože podobné zošívačky už dnes lisuje kdekto. Berry bol v závere právom nabrúsený, lebo ako jediný z celej svorky ešte má filmu čo dať a do tohto pripáleného kotla sračiek ho niekto omylom vylial. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama