Reklama

Reklama

Zločin se může dotknout každého z nás. Pachatele i jejich oběti uvádí Roman Svoboda. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (44)

AlexUnited 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci program s vysoko kvalitne spracovanými reportážami o neobjasnených kriminálnych prípadoch: hľadané a nezvestné osoby, nevyriešené vraždy, lúpeže, krádeže, vlámania, prepady, násilníci, výtržníci, podvodníci, neznáme doposiaľ neidentifikované mŕtvoly, kamerové videozáznamy, rozhovory s kriminalistami, rekonštrukcie výpovedí....Všetko samozrejme autentické, žiadne prikrášľovanie a moderátor je veľký profesionál, ktorý reláciu vedie dynamickým a pútavým štýlom. ()

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Tento kriminalisticko-publicistický program vysielaný v českej verejnoprávnej televízii má už za sebou desaťročnicu vysielania v novej podobe (starú verziu za čias éry socializmu nemusím popisovať) o čom svedčia aj výsledky hodnotenia a sledovanosti najviac u starších generáciách reprezentatívnej vzorky obyvateľstva. Má svoje miesto a aj opodstatnenie vzhľadom na dobu v akej žijeme. Jedná sa hlavne o informovanie verejnosti a o pomoc pri pátraní po určitých typoch "osôb" spoločnosti. Tento program nesledujem ale čo sa týka námetu a vecnosti uvítal by som ho aj na obrazovke pre slovenského diváka. ()

Reklama

Radek99 odpad!

všetky recenzie používateľa

Cesta od nechvalně proslulé Federální kriminální ústředny (která před rokem 1989 tak nezištně pátrala, radila a informovala) k reality show vykazuje všechny klasické znaky bulvarizace veřejnoprávního média... Nástupnický pořad Na stopě mediálně manipuluje - zřejmě už je opět dobré měnit divákův rastr pohledu na skutečnost a vyvolávat v něm strach a obavy. Všude okolo přece číhá vrah, zloděj, nebezpečí... A rozhodně je nejlepší odhalit ho z bezpečí od televizní obrazovky po telefonu... ()

Mr.Hudson 

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl mladší s oblibou jsem na to koukal před spaním. V tu dobu jsem se u některých spotů i docela bál a vlastně tudíž ani nevím co mě na tomto publicistickém pořadu tak přitahovalo. Možná to "tajemno" okolo různých případů a ta atmosféra ve studiu? Kdo ví, každopádně si tento seriál budu vždy pamatovat ve spojitosti s mládím a také ve spojitosti s kriminální činností. ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Roman Svoboda moderuje už odnepaměti pořad "Na stopě", který se zabývá dosud nevyřešenou kriminalitou spáchanou na našem území. Tento počin našeho prvního programu se mi jeví jako velmi zajímavý a užitečný a taky mám rád to mystično, které provází snad každý díl. I když rozhodně nejsem jeho pravidelným divákem a hrané scény vážných situací působí leckdy dost nevhodně nebo komicky, tak si myslím, že tento pořad do veřejnoprávní televize rozhodně patří. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Pořad se vysílal od ledna 2000 a vznikal v televizním studiu ČT v Ostravě. (DecentFellow)
  • Člen štábu Petr Tomeček si v pořadu v průběhu 20 let zahrál více než sto rolí zahrnující lupiče, zloděje nebo vraha. V soukromém životě se mu stávalo, že ho diváci oslovovali na ulici a říkali: „Vy jste ten vrah z televize,“ někteří dokonce volali na linku 158. (DecentFellow)

Reklama

Reklama