Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájde sa dlhý teenegerský film z 80tych rokov, ktorý nebol nikdy odvysielaný a tvorcovia sa rozhodnú, že ho odvysielajú teraz, v súčasnosti so všetkým, čo tam má byť: klišé, zlými módnymi výstrelkami a stereotypnými postavami s ktorých si autor poriadne vystrelil... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (17)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Vezměte tu nejsušší, nejblbější, nejhloupější a nejméně humornou parodii na středoškolské filmy hozenou do osmdesátkového retra a natočte na ni parodii. Pak už nezbývá než to jen pojmenovat Bezva jízda (opravdu výborný tah distributora, ten název asociuje něco, kolem čeho ten film ani neproletí ve stíhačce!!!!). A máte tenhle film. Kravina na entou, trapná, nehumorná, dementní a ještě jednou trapná. Ano, zasmál jsem se asi dvakrát (určitě při tanečních číslech a pak při školení jak se stát negrem). Od odpadu film zachraňují jen dvě věci - Dominique Swain a osmdesátkové taneční scény. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Ahááá, tak přece jen to byla komedie, chvála CSFD za to info - furt jsem si nebyla jistá, jestli jde o neuvěřitelnou týnejdžerskou sračku nebo o sračkovitou parodii na týnejdžerské sračky... No tak dáme hvězdičku za tu krutě nepovedenou snahu o humor. 10% ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Čas od času si někdo z Kanady řekne, že když své bohatší sousedy (míněno Spojené státy americké) strčí do kapsy v ledním hokeji, může přijít vítězství i na filmovém poli a jestliže mohou do pohodlného režisérského křesílka zasednout takoví „kumštýři“ jako Jason Friedberg s Aaronem Seltzerem, tak proč to nezkusit třeba s parodií. Teda parodií…já si ani nejsem stoprocentně jist, jestli mělo jít o pokus o parodii a nebo jenom o bláznivou komedii. Tak nebo tak, sportovní terminologií bych konstatoval, že šlo o pokus neplatný. Tvůrci vůbec neumí pracovat se svěřeným materiálem a když jim situace do cesty přihraje nádherný kus dřeva, tak sekyru chytí za hlavu a topůrkem se snaží nadělat polínka na zimu. Jako příklad bych uvedl závěrečný tanec Dominique Swain a Chrise Kattana……jasná nahrávka na smeč a příležitost pro zparodování Hříšného tance a výsledek………no, podívejte se sami!?!?!?!?!?!? ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Ak sa človek dokáže totálne povzniesť nad tuposť príbehu a film berie ako čistú paródiu na 80te roky, dokáže sa na niektorých scénach a postavách aj mierne pousmiať. Ja myslím, že tie dve sa v tom prípade dajú dať, ale to je maximum. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Tsawwassen a Vancouver. (Terva)
  • Film měl premiéru 4. listopadu 2006 na americké kabelové stanici VH1, čímž měl podpořit vydání filmu na DVD 7. listopadu téhož roku. (Terva)

Reklama

Reklama