Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Po dnešním návratu k již viděnému jsem musel jeden kousek ubrat. Přestože souhlasím s tím, co napsala ve svém komentáři bubun, nějak na mě dolehlo to, jak tvůrci zběsile protlačovali ideu morálního poučení a vzájemného porozumění. Nebýt tady tolik upřímné a uvěřitelné sebereflexe, klidně bych hodnocení na původních třech hvězdičkách nechal. ()

HappySmile 

všetky recenzie používateľa

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

Reklama

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $25,702,053Tržby Celosvetovo $32,005,248Tržby za predaj DVD v USA $9,880,830 //počet predaných kusov 568,787║ Na moje prekvapenie ide o vydarenú komédiu, ktorá má dobré a pre film fungujúce obsadenie a príbeh v celku stráviteľný, aj keď občas to trošku dejovo zakolíše. /70%/ ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama