Reklama

Reklama

VOD (1)

Arogantný povaľač Thadeous (Danny McBride) žije v tieni svojho skvelého staršieho brata Fabiousa (James Franco). Ten ako korunný princ v naleštenom brnení pravidelne vyráža na hrdinské výpravy, na ktorých poráža drakov, víťazí nad zlom a získava si srdcia poddaných. Keď Fabiousovu snúbenicu Belladonnu (Zooey Deschanelová) unesie zlý čarodejník Leezar (Justin Theroux) a naplní sa tak dávne proroctvo o skaze kráľovstva, kráľ Tallious (Charles Dance) dá svojmu nehodnému synovi Thadeousovi ultimátum - buď sa vzchopí a pôjde so svojím bratom dievča zachrániť, alebo ho vydedí. S nechuťou sa teda Thadeous a Fabious s panošom Courtneym (Rasmus Hardiker) vydajú na svoju prvú spoločnú hrdinskú výpravu, aby Fabious získal späť svoju jedinú lásku. Pridá sa k nim tajomná Isabel (Natalie Portmanová), princezná - bojovníčka, ktorá skrýva nejedno tajomstvo a má desivé poslanie. Spoločne musia zlikvidovať hrozivé príšery, zradných rytierov a zachrániť Belladonnu pred osudom horším než smrť. Z arogantného povaľača Thadeousa, ktorý doteraz len fajčil trávu, chľastal, smilnil a prznil všetko, čo mu prišlo do cesty, sa pod vplyvom lásky k rytierke Isabel stane nakoniec celkom príkladný hrdina a vzorný rytier. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (viac)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (viac)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (viac)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (viac)

Reklama

Reklama