Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo to nový typ hrdiny. Bezva chlapík. Je to agent Jones! Snímek kombinující hraný a kreslený film, začínající v reálném světě, kde Frank (Bill Murray) spolkne nebezpečný virus jménem Torax. Pak se hluboko v říši Frankova těla začne odehrávat boj bílé krvinky - agenta Jonese a jeho parťáka kapsle proti nachlazení Drixe a Thraxen a jím řízenou epidemií zla! Sledujte nejlepší nitrotělní dobrodružství všech dob. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (48)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Spojenie herci-animácia sa už vo filmoch párkrát objavilo (výborný Space Jam, ešte lepšia Falošná hra s králikom Rogerom), ale toto je predsa len trochu iné. Humor Farrellyovcov je mi niekedy prijateľný (Niečo na tej Mary je, Blbý a blbší), niekedy zas nie (Ťažko zamilovaný). Agent Biela krvinka je veľmi priemerný film, aj v rámci tvorby týchto bratov. Aj som sa bavil, aj som sa nudil, celkovo mám z toho dosť rozporuplný pocit. ()

Oskar 

všetky recenzie používateľa

Vůbec ne tak nechutné, jak jsem se obával. Problém je, že co bez problémů snese kreslený film, je v hraných pasážích často na hranici. Ovšem ty hrané momenty tvoří dohromady cca 20% filmu a kresleným částem s výborně promyšleným vnitřním světem s vlastními pravidly, jsem se poměrně často smál. Při střízlivých, nepřehnaných nárocích se můžete docela pobavit. 60% ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Velké zklamání. Nápad je fajn a kdyby se ho chopil někdo schopný, mohla by z toho vypadnout skvělá komedie. Žel bohu zde ale veškerá komedie stojí ve valné většině scének pouze na fekálním humoru, takže ten film je plný nechutností, na kterých fakt neshledávám nic vtipného, pouze hnusného. Murrayovi (btw, co tady sakra dělá??) praskne velký beďar na čele a to, co z něj vystříkne, skončí na tváři ženy, která stojí právě před ním, no to je švanda... Navíc tu ženskou taky 20 minut předtím pořádně poblil. A i když tu všichni nadávají na hranou část, mě přišla stejně trapná, jako ta animovaná. Ta totiž nejen že má nevyužitý potenciál, ona navíc má úplně stejný styl humoru a když náhodou není fekální, tak dojde k infantilním hláškám. Proto jsem pak taky přemýšlel, pro koho to je vůbec určené, když je v tom dětský humor, ale zároveň jsou v tom narážky pro starší (jakože sperimie apod.)... Asi pro hodně jednoduché teenagery, jinak nevím. I tak se v tom moři trapnosti najdou malé ostrůvky zajímavého a překvapivě i vtipného nápadu, ale těch je tak málo, že nic moc nezachrání. Ta buddy movie zápletka by mohla být taky fajn, kdyby mi všechny postavy tak moc nelezly na nervy. Takže vlastně ani moc nevím, co na tom kromě animace a samotného nápadu hodnotit kladně, navíc když je ten film strašně nudný. Možná bych byl vstřícnější, kdybych nikdy v životě neviděl Byl jednou jeden život, ale takhle to je sotva na slabé 2* a nezaručuji, že to časem neshodím dolů... Ale tak aspoň že tu tak 20 vteřin hrálo Groovejet, mám tu skladbu rád. ()

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Narazil jsem na to v TV pomerne nahodou a musim rict, ze je to asi nejprijemnejsi prekvapeni tohoto tisicileti. Urcite nejlepsi kombinace hraneho a animovaneho filmu vubec. Navic ta 2D se bez problemu vyrovna tem dnesnim 3D. Je sice hodne videt, ze tu hranou meli na starosti bratri Farrellove, ale vzdy presne nahrava te animovane. Treba ta navsteva kina snu byla skvela. Fekalnost jde zase pomerne daleko, ale vzdyt se jedna o lidske telo, takze proc se nepodivat treba do bedaru. Zajedeme do hemeroidu pro dobryho pravnika. 85% BTW podobny film jsem videl kdysi davno v ceskem provedeni, byl to nejaky kratky film, jehoz nazev uz jsem davno zapomnel. A tam ten clovek zemrel. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Mám Farrellyovcov veľmi rád a ich humor taktiež, ale tu mi to vôbec nesedelo. Animované pasáže a humor tam je úžasný (spomienky na Bol raz jeden život), ale ich vulgárny humor (čo mám v iných ich filmoch rád) mi tam vôbec neišiel. Ak by sa toho ujal niekto iný, bolo by to 100%. Ale každopádne je to skvelý nápad a bolo by zaujímavé, ak by sa niečoho podobného chytili Pixarovci. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama