Reklama

Reklama

Let's Dance

(relácia)
Hudobný / Súťažný / Tanečný
Slovensko, 2006

Réžia:

Peter Núñez

Účinkujú:

Adela Vinczeová, Martin "Pyco" Rausch, Jozef Bednárik, Zuzana Fialová, Petra Polnišová, Juraj Mokrý, Iveta Bartošová, Roman Pomajbo, Štefan Skrúcaný, Eva Máziková, Nela Pocisková (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečná show, v ktorej súťažia páry zložené zo známych osobností a profesionálneho tanečníka. Cez rôzne druhy tancov sa postupne snažia prebojovať do finále, kde víťazi získajú titul kráľ a kráľovná tanečného parketu. O postupe a vypadnutí jednotlivých párov rozhoduje štvorčlenná porota spolu s divákmi, ktorí posielajú svojim favoritom prázdne sms-ky. (lilina133)

(viac)

Recenzie (49)

Primavera odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj keď tanečná show, pri ktorej Slovákov prdiacich do sedačiek a zízajúcich na dvoch chlapov tancujúcich spolu, pohoršuje tento obraz (niektorých nie, hrajú sa na moderných a tolerantných), aj tak to nemá gule ako americká Dancing with the Stars. Tlstý Chaz Bono, syn speváčky Cher - v skutočnosti je to jej preoperovaná dcéra, tancuje jak jelito a ľudia sa tešia tuším z každého zdvihnutia ruky a poskočenia na parkete tohto ľudského hybrida. Ale dosť irónie. Nechápem toto!!!! Prepána, veď my Slováci sme tiež tanečníci a muzikanti (nielen Čo Čech, to muzikant), to už fakt nemáme čo pozerať???!!! ()

BloodMax odpad!

všetky recenzie používateľa

Některé pořady bych na veřejnost ani nepouštěl...člověk vlastně nikdy neví...komu by to mohlo ublížit...hlavně psychicky... Nevím jestli společnost upadá nebo jestli na tyhle věci už nemám věk, ale o tom druhém silně pochybuji... Všechny pořady a reality show jako např. Big Brother, Superstars a hledání talentů apod. jsou jen dobrý nástroj, jak z hlupáků (hlavně teenagerů) někdo dokáže vytáhnout peníze...nezáleží ani moc, kdo co umí, ale jde jen o pouhé image, které často také pokulhává...no máme se asi na co "těšit"... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

V časoch dávno minulých, keď projektu kraľoval filozofický humorista Bednárik to mohlo byť aj za jednu hviezdu. Ale dnes? V porote Ďurovčík s nejakým kubánskym pošahancom súťaží, kto je väčší homosexuálik, ale na prihriateho chocholáča v kopytách len ťažko môže mať. Na parkete zas muži nestačia Cibulkovej. Hlavne v obvode stehna, tam sú parametre už na metre. Pri pohľade do publika zas človek dostane dávivý reflux pri pohľade na feministickú rozbíjačku rodín Han(j)zelovú dusiacu sa v respirátore, no keď tam včera pribudol aj plešatý zakomplexovaný trpaslík minister Naď, tak to dostalo úplne iný rozmer. To už zo mňa všetko letelo zhora aj zdola. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád uctievanie pseudoosobností národa. Načisto trápne hodnotiť nejaké pózy komerčných osôb, riešiť hlúpe nepodstatné reči, predeľovať "tisíckrát" reklamou a riešiť nejaké možné vzťahy, či vykuknuté bradavky alebo iné intímne časti. Samozrejme že ženy ako Surovcová, Štumpfová, Glosíková a iné vedeli byť sexy a hodnotenie ich by bolo na plný počet, ale ako formát to bola komerčná bezduchá záležitosť a mňa nebavili ani tie reči Bednárika. Snobské a pózerské pre snobov a pózerov. Človek si zapamätá najmä to, ako počas súťaže jedna moderátorka podviedla svojho manžela, či ako zabil jeden moderátor malé dieťa autom pri tom, ako sa ponáhľal na túto súťaž. Škoda peňazí za posielanie esemeskiek, ja som našťastie neposlal, aspoň teda o tom neviem, ale mojím blízkym som sa divil. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Mohutná a nechutne zmedializovaná šou, ktorá je žiaľ vrcholom slovenskej večernej televíznej produkcie. Kŕčovité poskakovanie celebrít, ktoré celebritami nikdy nebudú (čo ten pojem vlastne zahŕňa?), hodnotenia premúdrelej poroty a potreba opakovať sms-kové štvorčíslie každú druhú sekundu vysielacieho času - toto je Let´s Dance. Tú jednu * dávam za stále sviežu moderátorskú dvojicu Adelu a Pyca a komentáre Jozefa Bednárika, asi jedinej "celebrity", ktorá v tomto odpornom kŕči za niečo stojí. (30%) ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama