Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

predators 

všetky recenzie používateľa

Jo, je to přesně jako ranní vstávání...chvíli vám trvá, než si promnete oči a vyskočíte z postele. No, vyskočíte, spíše se vyvalíte. Ale pokud toto překonáte, čeká vás báječný den. A tak je tomu i v případě Morning Glory, pomalý a nudný rozjezd vystřídá tempo plné optimismu a vtipu. Takže 2 a 4=slušné 3*. 60% ()

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Nic, co byste chtěli vidět znovu, ale taky něco, co v klidu dokoukáte. Diane Keaton tu nemá co hrát, i když my víme, že to ještě umí. Ford se hrát ani moc neobtěžuje, což už taky pár let víme. A koneckonců i od začátku víme, s kým se dá hlavní hrdinka Becky na konci dohromady a jestli se jí podaří zachránit její ranní show. Budiž filmu připočteno k dobru, že není otravný. Kupředu ho vlastně táhne rozjařené charisma Rachel McAdams, ze které září energie jak z nejmenovaného kralíčka z televizní reklamy. Nicméně bych malým děvčátkům nedoporučovala, aby ve workoholičce Becky hledaly vzor. V reálném životě na ně nečeká chápavý Patrick Wilson a ony zůstanou samy s hejnem koček a ovladačem v ruce (a sledující podobné filmy jako je tenhle). ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Podľa mňa je toto ten správny čas, aby ste začali piť.“ Budete sklamaní, ak budete čakať typickú romantiku/bláznivú komédiu. Je v tom niečo z romantiky a občas sa usmeje/zasmejete. Nie je to však poriadne ani romantické, ani poriadne komediálne (hoci musím priznať, že už pomerne dlho som sa pri komédii tak dobre nebavil, viď. napr. bláznivé eskapády televíznej rosničky). Je to príjemná všehochuť. Mal som chuť dať jej 80%... a aj to robím! Pretože až budú toto ranné vstávanie niekedy zasa reprízovať, je možné, že si ho opäť zopakujem. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Televizní producentka, co by kvůli většímu koláči sledovanosti posnídala i z ucha vlastní mrtvé babičky a jako její protipól jedno kyselé zprávařské zelí v podání H.Forda.. Ač se to možná na první pohled nezdá, koncept je stejný jako u romantických komedií - jen je partnerský vztah nahrazen vztahem pracovním (dokonce nechybí ani závěrečný uvědomělý sprint vstříc „té správné“ volbě).. Snídaně s novou produkční na koksu tak ve finále zůstává jen další „koblihou hrající si na vlákninu“ a přiznejme si, ta snaha o šarm, či jiskření ještě černobílých konverzačních komedií byla poněkud křečovitá. Sám nevím, za co dávám třetí hvězdu. Možná z lítosti k Pomeroyovi, protože ať se brání sebevíc, stejně nakonec uvidí vyšetření jeho prostaty půl Ameriky. A živě.. Poslední spojovací materiál do truhly pak byla přehnaně ambiciózní postava R.McAdams. Ne nadarmo se říká, že je lepší být pasivní alkoholik, než aktivní workoholik.. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi roztomilá, pozitívna romantická komédia. Ako stvorená na oddych a relax. Bavila ma hlavne postava H. Forda, rola mizantropického zatrpknutého starca mu neskutočne sadla a zahral ju veľmi dobre. Síce ide o romantickú komédiu, v tomto prípade má však navrch romantika, čo je určite na škodu, pretože podľa mňa filmu chýbalo viac komických situácií a hlášok, ktoré mohli dej trošičku oživiť a viac spríjemniť. Celkový dojem z filmu by bol lepší a pozitívny pocit mohol byť ešte intenzívnejší. 70/100 ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Film je z části inspirovaný hrou „Sunshine Boys“ od Neila Simona, která se na Broadwayi hrála už od roku 1972. (Terva)
  • Relácia Today show na NBC skutočne existuje a je vysielaná už od roku 1952. (toi-toi)
  • Mnoho z odvysielaných správ zobrazených vo filme boli skutočné príbehy, ktoré boli vysielané počas povodní v Iowe v roku 2008. (misterz)

Reklama

Reklama