Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

predators 

všetky recenzie používateľa

Jo, je to přesně jako ranní vstávání...chvíli vám trvá, než si promnete oči a vyskočíte z postele. No, vyskočíte, spíše se vyvalíte. Ale pokud toto překonáte, čeká vás báječný den. A tak je tomu i v případě Morning Glory, pomalý a nudný rozjezd vystřídá tempo plné optimismu a vtipu. Takže 2 a 4=slušné 3*. 60% ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Na roztomilý kukuč Rachel McAdams jsme si už zvykli. Že k tomu už nějaký ten pátek přidává i solidní herectví, také potěší. Když je publikum spokojené, i když se pohybujeme v dost ohraném žánru romantické komedie, který má sakra problém přijít s něčím aspoň trochu jiným, asi není co namítat. Jen Roger Michell by to příště mohl zkusit méně ospale. Už jen kvůli úctě k názvu. ()

Reklama

teutates 

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade nejde len o moju slabosť pre Rachel McAdams, ale o celkový dojem z tejto tuctovej, miestami trápnej no stále "dobrej" komédie. Potešil aj deduško Ford a jeho sĺza, ktorá ma núti pridžmuriť oči... 6/10. Inak pravdou je, že sa na to nedá v určitom zmysle pozerať, pretože tzv. "teleráná" sú verejne známe sračky... nooo Rachel je Rachel, ach joo. ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Když dva dělají totéž, není to totéž. To je stará známá pravda, z níž lze logicky odvodit, že co jeden člověk dokáže zničit, z toho jiný člověk dokáže udělat nablýskanou atraktivní věc. A tak je to i v tomto filmu. Ranní televizní pořad DayBreak byl už prakticky odepsaný, když do něj nastoupila jako výkonná producentka mladá Becky. Nikdo od ní nic nečekal, na její příchod bylo pohlíženo s despektem, pořad spěl ke svému konci na televizních obrazovkách. Jenže Beckyin inovativní a tvůrčí přístup z pořadu na odpis udělal pořad, který se dostal na výsluní a nyní je jen na Becky, jestli zůstane, nebo půjde dál. Tohle je atraktivní komedie, která je vtipná, svěží, originální, zkrátka skvělá a fajn. Až jsem žasnul, jak jsem se do tohoto filmu dokázal zakoukat a jak moc mě dokázal zaujmout. A to nejen svým dějem, i když ten byl velice zajímavý a z mého pohledu i docela originální, ale film zaujal i hereckými výkony. Ač se Rachel McAdams snažila, přesto jí v mých opčích převálcoval Harrison Ford, který byl v roli namyšleného morouse geniální, a i Diane Keaton v roli nekonvenční moderátorky podala oslnivý výkon. Zkrátka tohle byla zábava a díky filmu jsem zažil perfektní sobotní večer. Uděluji zasloužené a nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Slavní a dobří herci v čele s Rachel McAdams odvedli svou práci dobře a servírují nám pohodovou komedii, jak má být. Takový lehký nadprůměr, kde pár trapných situací budete muset přetrpět, ale to je dáno jen prostředím a dějem (nic umělého). Není to žádný kinematografický skvost, ale pobaví a jak už jsem napsal, stojí to na hercích. 69% ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Film je z části inspirovaný hrou „Sunshine Boys“ od Neila Simona, která se na Broadwayi hrála už od roku 1972. (Terva)
  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)

Reklama

Reklama